Povezane vesti
Jelena Karleuša čuvala najveću tajnu Marije Šerifović: Zbog ovoga sam ćutala
Story 21.12.2023
Pevačica Marija Šerifović se pre 10 dana ostvarila u ulozi roditelja kad je uz pomoć surogat-majke dobila sina kojem je dala ime Mario. Ona je ostvarila svoj veliki san na kom je radila u strogoj i velikoj tajnosti. Za to su, osim njene majke Verice… »
Marija Šerifović objavila pesmu posvećenu sinu: Dolazi ljubav! (VIDEO)
Svet plus 21.12.2023
Marija Šerifović objavila pesmu posvećenu sinu! Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe, pesma "Dolazi ljubav"... Nakon što je pre samo nedelju dana objavila da je postala majka i da je na svet stigao Mario, naša najveća pop zvezda Marija Šerifović… »
Mario moj, ovo je prvi poklon za tebe: Tek što je dobila sina Marija Šerifović objavila prelepu vest
Story 21.12.2023
Pevačica Marija Šerifović se pre 10 dana ostvarila u ulozi roditelja kad je uz pomoć surogat-majke dobila sina kojem je dala ime Mario. Ona je ostvarila svoj veliki san na kom je radila u strogoj i velikoj tajnosti. Za to su, osim njene majke Verice… »
Marija Šerifović objavila pesmu posvećenu sinu Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe
Vesti online 21.12.2023
Nakon što je pre samo nedelju dana objavila da je postala majka i da je na svet stigao Mario, naša najveća pop zvezda Marija Šerifović danas je predstavila pesmu koju je posvetila svom sinu. “Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu… »
"Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe": Marija Šerifović objavila pesmu posvećenu sinu: "Pisala sam je dok sam te čekala i…
Blic 21.12.2023
Pevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke, a ceo proces obavljen je u Americi, gde je ona i dalje sa svojom bebom. Marija Šerifović je svom sinu Mari posvetila pesmu "Dolazi ljubav" i obratila mu se emotivnom porukom na… »
Marija Šerifović objavila pesmu posvećenu sinu: „Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe“ VIDEO
Nova 21.12.2023
Nakon što je pre samo nedelju dana objavila da je postala majka i da je na svet stigao Mario, naša najveća pop zvezda Marija Šerifović danas je predstavila pesmu koju je posvetila svom sinu. “Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu… »
Šerifovićka neće ni po koju cenu da unajmi dadilju! Plaši se za bezbednost sina, ima poverenje samo u jednu osobu
Kurir 21.12.2023
Marija Šerifović u potpunosti želi da se posveti svojoj bebi, koju je dobila uz pomoć surogat-majke 2. decembra u Los Anđelesu. Ona je odlučila da sama brine o svom sinu, a pomagaće joj majka Verica Šerifović. Marija smatra, tvrdi naš izvor, da… »
"Sine moj, ovo je prvi poklon za tebe" Marija Šerifović raznežila novom objavom: Moj spokoj je dobio lice, a moje srce...
Kurir 21.12.2023
Nakon što je pre samo nedelju dana objavila da je postala majka i da je na svet stigao Mario, naša najveća pop zvezda Marija Šerifović danas je predstavila pesmu koju je posvetila svom sinu. - Moj spokoj je dobio lice, a moje srce sada ima sigurnu… »
Šta se desi u vegasu, ostaje tamo! Đorđe David otkrio sve o Marijinoj borbi za sina - Potrošila je puno...
Mondo 21.12.2023
Kolega Marije Šeifović iz takmičenja "Zvezde Granda", roker Đorđe David otkrio je detalje dolaska njenog sina na svet. Kolega Marije Šeifović iz takmičenja "Zvezde Granda", roker Đorđe David otkrio je detalje dolaska njenog sina na svet. Marija… »
"Potrošila je mnogo nerava, sna i zdravlja da bi do ovog došla": Đorđe David znao za Marijinog sina, otkrio detalje: "Dugo…
Blic 21.12.2023
Pevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke, a ceo proces obavljen je u Americi, gde je ona i dalje sa svojom bebom. Njen kolega Đorđe David otkrio je da je bio upućen u ceo proces kom se Marija Šerifović podvrgla i da… »
"Šta se desi u Vegasu, ostaje u Vegasu!" Đorđe David otkrio nepoznate detalje Šerifovićkine borbe da dobije sina…
Kurir 21.12.2023
O borbi Marije Šerifović da dobije sina sada je progovorio i Đorđe David koji je još na snimanju "Zvezda Granda" od nje saznao sve detalje procesa oplodnje surogat-majke koja je pevačici pomogla da postane majka. Đorđe je istakao da je znao sve o… »
Nisam htela da otkrijem iako sam ljuta na nju! Karleuša o odnosu sa Marijom Šerifović - evo da li joj je čestitala sina!
Mondo 21.12.2023
Jelena Karleuša govorila je o Mariji Šerifović koja se nedavno ostvarila u ulozi majke. Jelena Karleuša govorila je o Mariji Šerifović koja se nedavno ostvarila u ulozi majke. Pevačica Marija Šerifović se pre 10 dana ostvarila u ulozi roditelja… »
"Ne znam da li može da se naruči pol": Adam Adaktar šokirao izjavom o surogat majčinstvu: "Mislio sam da ću prvi u Srbiji…
Blic 20.12.2023
Pevačica Marija Šerifović dobila je sina Maria uz pomoć surogat majke, a ceo proces obavljen je u Americi, gde je ona i dalje sa svojom bebom. Vest da je Marija postala majka iznenadila je mnoge, a sada se tim povodom oglasio i Adam Adaktar, koji je… »
Vesti dana »
Najnovija detaljna prognoza RHMZ za narednih 10 dana: Očekuje nas snažan obrt - temperatura pada za 20 stepeni, stiže jedan fenomen, a evo gde će biti i snega
Kurir pre 3 satajoš 43 povezane
Preradović: Vučić je 5. novembra u Novi Sad došao pre protesta, postoje svedoci
Radio 021 pre 2 satajoš 13 povezanih
HRW: Prisilno raseljavanje stanovništva iz Gaze je ratni zločin
Glas Amerike pre 7 satijoš 26 povezanih
UŽIVO Loša igra Zvezde - Asvel ima dvocifrenu prednost na poluvremenu
B92 pre 16 minutajoš 27 povezanih
Tužilaštvo naložilo obdukciju posle tragedije kod Vršca u kojoj su stradali otac (35) i sin (2)
Telegraf pre 1 satjoš 21 povezana