Повезане вести

Јелена Карлеуша чувала највећу тајну Марије Шерифовић: Због овога сам ћутала

Јелена Карлеуша чувала највећу тајну Марије Шерифовић: Због овога сам ћутала

Стори 21.12.2023
Певачица Марија Шерифовић се пре 10 дана остварила у улози родитеља кад је уз помоћ сурогат-мајке добила сина којем је дала име Марио. Она је остварила свој велики сан на ком је радила у строгој и великој тајности. За то су… »
Марио мој, ово је први поклон за тебе: Тек што је добила сина Марија Шерифовић објавила прелепу вест

Марио мој, ово је први поклон за тебе: Тек што је добила сина Марија Шерифовић објавила прелепу вест

Стори 21.12.2023
Певачица Марија Шерифовић се пре 10 дана остварила у улози родитеља кад је уз помоћ сурогат-мајке добила сина којем је дала име Марио. Она је остварила свој велики сан на ком је радила у строгој и великој тајности. За то су… »
Марија Шерифовић објавила песму посвећену сину: „Сине мој, ово је први поклон за тебе“ ВИДЕО

Марија Шерифовић објавила песму посвећену сину: „Сине мој, ово је први поклон за тебе“ ВИДЕО

Нова 21.12.2023
Након што је пре само недељу дана објавила да је постала мајка и да је на свет стигао Марио, наша највећа поп звезда Марија Шерифовић данас је представила песму коју је посветила свом сину. “Мој спокој је добио лице, а моје срце… »
Шерифовићка неће ни по коју цену да унајми дадиљу! Плаши се за безбедност сина, има поверење само у једну особу

Шерифовићка неће ни по коју цену да унајми дадиљу! Плаши се за безбедност сина, има поверење само у једну особу

Курир 21.12.2023
Марија Шерифовић у потпуности жели да се посвети својој беби, коју је добила уз помоћ сурогат-мајке 2. децембра у Лос Анђелесу. Она је одлучила да сама брине о свом сину, а помагаће јој мајка Верица Шерифовић. Марија сматра… »
Шта се деси у вегасу, остаје тамо! Ђорђе Давид открио све о Маријиној борби за сина - Потрошила је пуно...

Шта се деси у вегасу, остаје тамо! Ђорђе Давид открио све о Маријиној борби за сина - Потрошила је пуно...

Мондо 21.12.2023
Колега Марије Шеифовић из такмичења "Звезде Гранда", рокер Ђорђе Давид открио је детаље доласка њеног сина на свет. Колега Марије Шеифовић из такмичења "Звезде Гранда", рокер Ђорђе Давид открио је детаље доласка њеног сина… »
"Потрошила је много нерава, сна и здравља да би до овог дошла": Ђорђе Давид знао за Маријиног сина, открио детаље: "Дуго је…

"Потрошила је много нерава, сна и здравља да би до овог дошла": Ђорђе Давид знао за Маријиног сина, открио детаље: "Дуго је…

Блиц 21.12.2023
Певачица Марија Шерифовић добила је сина Мариа уз помоћ сурогат мајке, а цео процес обављен је у Америци, где је она и даље са својом бебом. Њен колега Ђорђе Давид открио је да је био упућен у цео процес ком се Марија… »
Нисам хтела да откријем иако сам љута на њу! Карлеуша о односу са Маријом Шерифовић - ево да ли јој је честитала сина!

Нисам хтела да откријем иако сам љута на њу! Карлеуша о односу са Маријом Шерифовић - ево да ли јој је честитала сина!

Мондо 21.12.2023
Јелена Карлеуша говорила је о Марији Шерифовић која се недавно остварила у улози мајке. Јелена Карлеуша говорила је о Марији Шерифовић која се недавно остварила у улози мајке. Певачица Марија Шерифовић се пре 10 дана остварила у… »
"Не знам да ли може да се наручи пол": Адам Адактар шокирао изјавом о сурогат мајчинству: "Мислио сам да ћу први у Србији…

"Не знам да ли може да се наручи пол": Адам Адактар шокирао изјавом о сурогат мајчинству: "Мислио сам да ћу први у Србији…

Блиц 20.12.2023
Певачица Марија Шерифовић добила је сина Мариа уз помоћ сурогат мајке, а цео процес обављен је у Америци, где је она и даље са својом бебом. Вест да је Марија постала мајка изненадила је многе, а сада се тим поводом огласио и… »

Вести дана »