Povezane vesti
Bilčik menja mišljenje o izborima u Srbiji: Od „prošli su glatko“ do „istražiti neregularnosti“
N1 Info 21.12.2023
To što je video Andreas Šider, nije video njegov kolega Vladimir Bilčik, izvestilac za Srbiju. I to mu nije prvi put da nešto ne vidi. „Glatko i bez problema“, tako je Vladimir Bilčik u ponedeljak opisao dan izbora. „Glatko“ nije video grupno glasanje… »
Bilčik menja mišljenje o izborima u Srbiji: Od „prošli su glatko“ do „istražiti neragularnosti“
Novi magazin 21.12.2023
To što je video Andreas Šider, nije video njegov kolega Vladimir Bilčik, izvestilac za Srbiju. I to mu nije prvi put da nešto ne vidi. „Glatko i bez problema“, tako je Vladimir Bilčik u ponedeljak opisao dan izbora. „Glatko“ nije video grupno glasanje… »
Vesti dana »
Hrvati horski kukaju iako je Matanović sam priznao: „Osetio sam da me je zakačila“, selektor tvrdi da je suđenje ipak bilo loše!
Hot sport pre 1 satjoš 41 povezana
Podignuta optužnica protiv četvorice mladića zbog sumnje da su pretukli učenika ETŠ "Mihajlo Pupin"
Radio 021 pre 23 minutajoš 18 povezanih
Da li Kristijano Ronaldo završava karijeru? Oglasio se posle Hrvatske, morao je.
Mondo pre 1 satjoš 101 povezana
Uhapšen 17-ogodišnjak osumnjičen za iznudu od vlasnika poslovnih objekata
RTV pre 38 minutajoš 15 povezanih