Повезане вести
Сведок на суђењу Хркаловић: Елеза сам у Новом Саду пратио сам јер колеге из Београда нису хтеле да ми помогну
Инсајдер 21.12.2023
Тројица припадника новосадске полиције у четвртак, 21. децембра, су саслушани као сведоци у Специјалном суду у поступку који се води против недашње државне секретарке МУП-а Дијане Хркаловић, бившег начелника Службе за специјалне… »
Шокантне изјаве полицајаца на суђењу Дијани Хркаловић: Објаснили како су пратили Дарка Елеза и ко је "коњ"
Телеграф 21.12.2023
Дробњак тврди да му је Шушњић, који му је венчани кум, једном приликом замерио што је ишао сам да прати Елеза, те га је позвао и рекао му да се врати и да је "коњ", јер могу да га отму или убију. У Специјалном суду у Београду… »
"Коњу, врати се! Могу да те убију" Полицајци на суђењу Дијани Хркаловић открили нове детаље о тајном праћењу Дарка Елеза
Блиц 21.12.2023
У Специјалном суду у Београду данас је испитивањем сведока, три полицајца из Новог Сада, настављено суђење бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић, поводом оптужби да је искоришћавањем свог положаја у МУП-у кочила… »
„Рекао ми је да сам коњ и идиот и питао је л’ хоћу да ме неко отме и убије“: Настављено суђење Дијани Хркаловић, три…
Нова 21.12.2023
На данашњем суђење окривљеној Дијани Хркаловић, бившој државној секрекатрки у МУП Србије у Специјалном суду у Београду сведочила си три сведока везана за кривичну пријаву сведока оштећеног Желимира Крештавице који је навео да… »
Настављено суђење Дијани Хркаловић: Полицајци сведочили о тајном праћењу Елеза
Еуроневс 21.12.2023
У Специјалном суду у Београду данас је испитавањем сведока, три полицајца из Новог Сада, настављено суђење бившој државној секретарки МУП-а Дијани Хркаловић, поводом оптужби да је искоришћавањем свог положаја у МУП-у кочила… »
"Коњу, је л' хоћеш да те неко отме и убије?" Сведоци на суђењу Дијани Хркаловић открили детаље о праћењу Дарка Елеза!
Курир 21.12.2023
На данашњем суђење окривљеној Дијани Хркаловић, бившој државној секрекатрки у МУП Србије у Специјалном суду у Београду сведочила си три сведока везана за кривичну пријаву сведока оштећеног Желимира Крештавице који је навео да… »
Суђење Дијани Хркаловић се наставља у Специјалном суду
Телеграф 21.12.2023
Дијана Хркаловић се терети за трговину утицајем. Суђење бившој секретарки МУП-а, Дијани Хркаловић заказано је данас у Специјалном суду у Београду. Три сведока би требало да сведоче. Дијана Хркаловић се терети за трговину… »
Дијана Хркаловић данас стиже у суд: Наставља се поступак против бивше државне секретарке у МУП после одлагања
Курир 21.12.2023
Пред Специјалним судом у Београду за данас је заказано суђење бившој државној секретарки у МУП-у Србије Дијани Хркаловић, на коме би требало да сведоче три сведока. Наиме, прошло рочиште које је било у новембру је одложено пошто… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане