Повезане вести
Избола газдарицу због: 47.000 динара Радница пекаре се сумњичи за покушај убиства, прети јој до 15 година робије
Блиц 21.12.2023
Радница пекаре у Улици Цара Душана која је 19. децембра ножем избола газдарицу пекаре ухапшена је на лицу места, а како наводе из Вишег јавног тужилаштва, она је осумњичена за кривично дело Убиство у покушају. - Поводом догађаја… »
Поступак раднице која је избола газдарицу поделио јавност Поруке на мрежама дигле буру: Руке ти се позлатиле! Јадна чека те…
Курир 21.12.2023
Након што је радница Слађана Т. (40) из Футога ухапшена због сумње да је након свађе ножем неколико пута избола своју бившу газдарицу пекаре Славојку С. (63) држављанку Босне и Херцеговине насред улице у Новом Саду, на… »
"Крви је било на све стране, а јадна жена је само јаукала" Овако је Димитрије спасао власницу пекаре коју је избола колегиница
Курир 21.12.2023
Радница пекаре Слађана Т. (40) из Футога јуче око 15 часова у Новом Саду избола је газдарицу Славојку С. (63) из Босне и Херцеговине, а напад се догодило јер јој је шефица наводно дуговала новац. Димитрије Мијић је јунак који је… »
„Окренула је нож ка нама, само сам инстиктивно стао испред жене да је заштитим“: Исповест Новосађанина који је заштитио…
Нова 21.12.2023
"Када сам чуо повике, само сам стрчао доле и видео тај последњи замах ножем. Инстиктивно сам потрчао, искористио тренутак када се радница са ножем окренула и иза њених леђа прошао испред рањене жене. Зграбио сам је… »
"Јаукала је, крви је било на све стране": Димитрије је својим телом штитио газдарицу пекаре коју је помахнитала радница напала…
Блиц 21.12.2023
- Када сам чуо повике, само сам стрчао доле и видео тај последњи замах ножем. Инстиктивно сам потрчао, искористио тренутак када се радница са ножем окренула и иза њених леђа прошао испред рањене жене. Зграбио сам је… »
Вести дана »
Шкаљарци рањени у пуцњави у Никшићу. Све врви од полиције: Град потпуно блокиран
Блиц пре 37 минутајош 2 повезане
Снимак упада Американаца на танкер код Венецуеле: Хеликоптер надлетао брод, а онда су се командоси спустили конопцима! (видео)
Курир пре 12 минутајош 1 повезана
Јоца Амстердам пуштен на условну слободу Апелациони суд уважио жалбе бранилаца, ево до када може бити ван затвора
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана