Повезане вести
Појавио се нови снимак младића који је правио нереде испред рика: Огласило се Тужилаштво
Курир 21.12.2023
Петар Ђурић, председник покрета "Ћале ово је за тебе", објавио је на свом твитер налогу снимак Драгослава Милојевића, једног од учесника нереда испред Републичке изборне комисије. Драгослав Милојевић (20) из Јагодине један је од… »
Ко је кога тукао: Студент каже да му је полиција изнудила лажно признање, МУП пориче
Радио 021 21.12.2023
Након што је студент Драгослав Милојевић, ухапшен првог дана протеста испред РИК-а, изјавио за медије да му је полиција изнудила изјаву да га опозиција плаћа за нереде, огласио се и МУП. Портал Нова данас је објавио да је оно што… »
Ухапшени студент после протеста: Тукли су ме у полицији и изнудили ми изјаву да ме плаћају Тепић и Ђилас (ВИДЕО)
Н1 Инфо 21.12.2023
Првог дана протеста испред РИК-а ухапшен је студент Драгослав Милојевић, да би одмах након тога режимски таблоиди објавили да он је добио новац од опозиционих лидера како би правио нереде на протестима. Након што је пуштен на… »
„Полиција ме тукла и натерала да изјавим да ме плаћају Ђилас и Мариника“: Огласио се студент који је ухапшен после протеста…
Нова 21.12.2023
Првог дана протеста испред РИК-а ухапшен је студент Драгослав Милојевић, да би одмах након тога режимски таблоиди објавили да он је добио новац од опозиционих лидера како би правио нереде на протестима. Након што је пуштен на… »
Вести дана »
Добро дошли у 90-е: Нема девиза ни бензина, а стиже и Карићева БК телевизија. Вучић, Дачић и Шешељ нису ни одлазили
Нова пре 4 сатијош 47 повезаних