Povezane vesti

"Ibarska rastura, folkerica, brđani..." - Pevač javno opleo po kolegama: Nisam znao šta me čeka, Balkan je za mene...

"Ibarska rastura, folkerica, brđani..." - Pevač javno opleo po kolegama: Nisam znao šta me čeka, Balkan je za mene...

Mondo 21.12.2023
Aleksa Jelić ispričao je kako se razočarao kada je video javnu scenu Srbije. Aleksa Jelić ispričao je kako se razočarao kada je video javnu scenu Srbije. Pevač i baletski igrač Aleksa Jelić koji već duži niz godina živi i radi u Barseloni… »
"U Srbiji ibarska magistrala rastura!" Naš pevač ogorčen scenom, javno popljuvao po kolegama: Folkerice, brđani, to je za…

"U Srbiji ibarska magistrala rastura!" Naš pevač ogorčen scenom, javno popljuvao po kolegama: Folkerice, brđani, to je za…

Kurir 21.12.2023
Pevač i baletski igrač Aleksa Jelić, koji trenutno živi u Barseloni, otkrio je šta misli o domaćoj estradi. On se najpre prisetio kako mu je javna scena Srbije izgledala kada je počeo da se bavi pevanjem. „Kada sam snimio prvi album nisam znao… »
„Dolazim u Srbiju i vidim ibarska magistrala rastura, folkerice, brđani – Balkan, to je za mene bio kulturološki šok“

„Dolazim u Srbiju i vidim ibarska magistrala rastura, folkerice, brđani – Balkan, to je za mene bio kulturološki šok“

Nova 21.12.2023
Aleksa Jelić o domaćoj estradi. Pevač Aleska Jelić je u emisiji „ Ispovest“ autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, po prvi put u svojoj karijeri ispričao mnoge detalje svog života. On nam je otkrio šta misli o domaćoj estradi i kako mu je… »

Vesti dana »