Повезане вести
"Ибарска растура, фолкерица, брђани..." - Певач јавно оплео по колегама: Нисам знао шта ме чека, Балкан је за мене...
Мондо 21.12.2023
Алекса Јелић испричао је како се разочарао када је видео јавну сцену Србије. Алекса Јелић испричао је како се разочарао када је видео јавну сцену Србије. Певач и балетски играч Алекса Јелић који већ дужи низ година живи и ради у… »
"У Србији ибарска магистрала растура!" Наш певач огорчен сценом, јавно попљувао по колегама: Фолкерице, брђани, то је за…
Курир 21.12.2023
Певач и балетски играч Алекса Јелић, који тренутно живи у Барселони, открио је шта мисли о домаћој естради. Он се најпре присетио како му је јавна сцена Србије изгледала када је почео да се бави певањем. „Када сам снимио први… »
„Долазим у Србију и видим ибарска магистрала растура, фолкерице, брђани – Балкан, то је за мене био културолошки шок“
Нова 21.12.2023
Алекса Јелић о домаћој естради. Певач Алеска Јелић је у емисији „ Исповест“ аутора и водитеља Немање Васиљевића, по први пут у својој каријери испричао многе детаље свог живота. Он нам је открио шта мисли о домаћој естради и… »
Вести дана »
"Кад ми је тренер погинуо, престала сам да играм тенис" Језив детаљ из живота Татјане Јечменице: Каријеру окончала после трагедије, па доживела хорор судбину!
Курир пре 16 минутајош 23 повезане
Вучић у Минхену са Јоханом Вадефулом: Немачка један од најважнијих партнера
Бета пре 52 минутајош 16 повезаних
Временска прогноза за Србију: претежно сунчано са постепеним наоблачењем и кишом после подне
Наслови.аи пре 3 минутајош 19 повезаних
Млекари који у Мрчајевцима блокирају магистралу пропуштају возила због Задушница
НИН пре 12 минутајош 13 повезаних