Povezane vesti
Novo promenjeno mišljenje Bilčika: Srbija ne može u EU bez slobodnih medija
N1 Info 21.12.2023
Izvestilac za Srbiju Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik izjavio je za Demostat da Regulatorno telo za elektronske medije (REM) nije dobro radilo svoj posao neposredno pred izbore. "Oni se čak nisu susreli sa nama pomatračima, mi nismo dobili nikakve… »
Vladimir Bilčik: Srbija ne može u EU bez slobodnih medija
Beta 21.12.2023
Imali smo slučajeve da ljudi dolaze, pokazuju nam hrpu papirića (poziva za glasanje), i govore:“Vidite, našli smo ove pozive u svojim poštanskim sandučićima, za ove ljude koji žive u mom stanu, a ja te ljude nikada nisam video“. To je i… »
Novo promenjeno mišljenje Bilčika: Srbija ne može u EU bez slobodnih medija
Novi magazin 21.12.2023
Izvestilac za Srbiju Evropskog parlamenta Vladimir Bilčik izjavio je za Demostat da Regulatorno telo za elektronske medije (REM) nije dobro radilo svoj posao neposredno pred izbore. "Oni se čak nisu susreli sa nama pomatračima, mi nismo dobili nikakve… »
Vesti dana »
Od 1. Januara gradski prevoz potpuno besplatan za sve Gradonačelnik Šapić najavio: Nema plaćanja karata, nema ni mesečnih
Kurir pre 3 satajoš 30 povezanih
Kinezi upozoravali Infrastrukturu železnice da su stanice nebezbedne i da ih treba proveriti
Pravda pre 12 satijoš 6 povezanih
Palo autobusko stajalište sa nadstrešnicom u Novom Sadu: Ekspresno uklonjeni ostaci (FOTO)
Danas pre 6 satijoš 11 povezanih
Ovog mladića optužuju da je ubio ruskog generala! Tajna služba objavila snimak, ceo je u modricama (Video)
Mondo pre 5 satijoš 23 povezane