Повезане вести
САД разматра повећање царина на кинеске електричне аутомобиле
СЕЕбиз 21.12.2023
ВАСХИНГТОН - Администрација америчког предсједника Јоеа Бидена разматра повећање царина на неке кинеске производе, укључујући електрична возила, извијестио је амерички дневник Валл Стреет Јоурнал (ВСЈ) позивајући се на изворе… »
Америка разматра повећање царине на кинеска електрична возила
Политика 21.12.2023
ВАШИНГТОН – Сједињене Америчке Државе разматрају могућност подизања царина на кинеска електрична возила (ЕВ) и другу робу из Кине, објавио је данас Волстрит џорнал (ВСЈ) позивајући се на упућене анонимне изворе. Америчке таксе… »
САД разматрају подизање царина Кини: На мети је аутомобилска индустрија, а Пекинг је већ реаговао
Еуроневс 21.12.2023
Сједињене Америчке Државе разматрају могућност подизања царина на кинеска електрична возила (ЕВ) и другу робу из Кине, објавио је данас Волстрит џорнал (ВСЈ) позивајући се на упућене анонимне изворе. Америчке таксе на увоз… »
Вести дана »

Вучић: Озбиљан хибридни рат се води против земље, урадио сам све да сачувам мир и јединство
РТВ пре 11 минутајош 23 повезане

Путин позвао на дијалог након што је Трамп одложио њихов састанак
Недељник пре 2 сатајош 28 повезаних

Огласио се МУП о заустављању студената ДУНП: Пронашли телескопску палицу и бибер спреј
Нова пре 1 сатјош 19 повезаних

Милојевића није изненадила Брага, него Звезда: "Ја сам ово најмање очекивао од свих"
Мондо пре 36 минутајош 82 повезане