Povezane vesti
Željko Obradović u najavi utakmice sa Realom: Oni su favoriti, ali i mi imamo svoje adute (VIDEO)
Danas 21.12.2023
Trener Partizana Željko Obradović rekao je u najavi večerađnjeg (20.45) duela Partizana sa Realom u 16. kolu Evrolige, da je madridski tim veliki favorit za titulu u Evroligi ove sezone. – Najvažnije je da počnemo čvrsto i agresivno. Treba da… »
Obradović pred Real: Da iskoristimo naš napadački arsenal
Sport klub 21.12.2023
Željko Obradović je govorio za SK pred duel Partizana sa Realom, istakao da je madridski tim veliki favorit za titulu u Evroligi ove sezone, ali da njegovi igrači treba da vode računa o sebi i da je najbitnije da Partizan iskoristi napadački arsenal… »
Vesti dana »

Šest meseci od pada nadstrešnice: Protestne kolone pošle ka Železničkoj stanici u Novom Sadu
Beta pre 35 minutajoš 58 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 6 minutajoš 40 povezanih

uživo RAT U UKRAJINI U napadu ukrajinskih dronova u Hersonskoj oblasti poginulo sedam osoba
Euronews pre 6 minutajoš 21 povezana

"Krajem februara me je zvao da me upozori": Profesor Petrov o ostavci dekana Pravnog fakulteta: "Nadam se da to nije uradio pod uticajem plenuma"
Blic pre 1 satjoš 15 povezanih

Danas se slavi 1.maj - praznik rada: Sindikati na trgovima, građani na izletištima
RTV pre 6 minutajoš 20 povezanih