Povezane vesti
"Čekam tužbu od duškovog advokata" - Karleuša o reakciji Tošića i Karića na njenu ispovest: Doživela sam veliki stres!
Mondo 21.12.2023
Jelena Karleuša odgovorila je na pitanje kako su Duško Tošić i Bojan Karić reagovali na njenu veliku ispovest. Jelena Karleuša odgovorila je na pitanje kako su Duško Tošić i Bojan Karić reagovali na njenu veliku ispovest. Pevačica Jelena… »
Jurio me je kašikarom, prskali su me suzavcem! Karleuša o paklu koji je prošla - Direktora nazvala skotom, dobio infarkt
Mondo 21.12.2023
Jelena Karleuša prisetila se školskih dana, kada je kako kaže, interventna morala da je vraća kući. Jelena Karleuša prisetila se školskih dana, kada je kako kaže, interventna morala da je vraća kući. Pevačica Jelena Karleuša bila je gošća… »
Vesti dana »
Protest u Novom Sadu, građani se okupljaju, a ima i prvih provokacija (blog)
Novi magazin pre 24 minutajoš 29 povezanih
Tokom noći ispisane poruke na prostorijama SNS-a u Novom Sadu: 15 ruža za 15 duša
Novi magazin pre 5 satijoš 14 povezanih
Stari Savski most - policija pokušala da izgura građane sa mosta, Tepić i Popović probile kordon (UŽIVO)
Novi magazin pre 49 minutajoš 23 povezane
Hezbolah ispalio salvu projektila na Tel Aviv, pogođena stambena zgrada u Haifi VIDEO
Nova pre 49 minutajoš 26 povezanih
Slučaj Gorana Vesića: Advokat kaže da je ključni problem u odsustvu opšteg uslova za određivanje pritvora
Telegraf pre 48 minutajoš 21 povezana