Povezane vesti
"Čekam tužbu od duškovog advokata" - Karleuša o reakciji Tošića i Karića na njenu ispovest: Doživela sam veliki stres!
Mondo 21.12.2023
Jelena Karleuša odgovorila je na pitanje kako su Duško Tošić i Bojan Karić reagovali na njenu veliku ispovest. Jelena Karleuša odgovorila je na pitanje kako su Duško Tošić i Bojan Karić reagovali na njenu veliku ispovest. Pevačica Jelena Karleuša bila je… »
Jurio me je kašikarom, prskali su me suzavcem! Karleuša o paklu koji je prošla - Direktora nazvala skotom, dobio infarkt
Mondo 21.12.2023
Jelena Karleuša prisetila se školskih dana, kada je kako kaže, interventna morala da je vraća kući. Jelena Karleuša prisetila se školskih dana, kada je kako kaže, interventna morala da je vraća kući. Pevačica Jelena Karleuša bila je gošća jednog podkasta… »
Vesti dana »

"Budućnost regiona leži u zajedničkoj bezbednosti"! Mandić: Pokazano jedinstvo srpskog naroda, posvedočena slavna istorija Srbije i Crne Gore
Blic pre 3 satajoš 1 povezana

Vučić: Više od 47.000 ljudi na paradi, a kod opštine Novi Beograda najviše 237 onih koji su se odazvali pozivu studenata u blokadi
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Pojašnjenje iz Bele kuće: Taksa od 100.000 dolara za američku vizu samo za nove zahteve
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

"Izbacite ta čudovišta": Tramp besan na ovu zemlju, pozvao njihovu vladu da hitno vrate zatvorenike u matičnu državu: "Cena koju ćete platiti je NEOPISIVA"
Blic pre 7 satijoš 1 povezana

Izvučeni prvi dobitnici stana i automobila u novom krugu igre „Uzmi račun i pobedi“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana