Povezane vesti
Kopaonik biznis forum od 3. do 6. marta, tema „Izazovi neizvesne budućnosti”
Politika 21.12.2023
Tradicionalni Kopaonik biznis forum (KBF), 31. po redu, održaće se od 3. do 6. marta sledeće godine, najavio je organizator skupa Savez ekonomista Srbije (SES) i naveo da će glavna tema skupa biti „Novi globalni kontekst: Izazovi neizvesne budućnosti”… »
Kopaonik biznis forum od 3. do 6. marta
Danas 21.12.2023
31. Kopaonik biznis forum održaće se od 3. do 6. marta 2024. godine u Kongresnom centru hotela Grand Kopaonik na Kopaonik, a centralna tema biće „Novi globalni kontekst: Izazovi neizvesne budućnosti“, objavili su organizatori. Ove godine na forumu će kao… »
Kopaonik biznis forum od 3. do 6. marta
Biznis.rs 21.12.2023
Specijalni gost Džefri Saks. Kopaonik biznis forum, 31. po redu, održaće se od 3. do 6. marta sledeće godine na Kopaoniku, uz učešće više od 200 govornika, a centralna tema biće – „Novi globalni kontekst: Izazovi neizvesne budućnosti“, najavili su danas… »
Vesti dana »

Jedanaest meseci od pada nadstrešnice: Tišina kod Železničke stanice u Novom Sadu, okupljanja širom Srbije
NIN pre 30 minutajoš 58 povezanih

Pad nadstrešnice: 11 meseci od tragedije - šetnje i sveće širom Srbije
BBC News pre 15 minutajoš 53 povezane

Oglasila se Sandra Božić: Napadnuta sam na ulici zbog višegodišnje kampanje koja se vodi protiv mene
Telegraf pre 1 satjoš 29 povezanih

Snažan ciklon donosi obilne padavine, sneg i jake vetrove u Srbiji početkom oktobra 2025
Naslovi.ai pre 40 minutajoš 113 povezane

Željko OBRADOVIĆ PRED DUEL SA ‘MANEKENIMA’: „Naporan raspored – Iznenadio me je način na koji smo igrali protiv Dubajia!“
Hot sport pre 2 satajoš 41 povezana