Повезане вести
„САД и Европа да престану да се глупирају и чекају пропаст Русије“
Нова 21.12.2023
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да Русија не затвара врата САД и Европи и поручио да је време да те земље "престану да се глупирају" и чекају пропаст Русије. „Желео бих да напоменем да се ми не затварамо од… »
Престаните да се глупирате: Путинова порука Европи и САД
Правда 21.12.2023
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да Русија не затвара врата САД и Европи и поручио да је време да те земље "престану да се глупирају" и чекају пропаст Русије. "Желео бих да напоменем да се ми не затварамо од… »
Путин: САД и Европа да престану да се глупирају и чекају пропаст Русије
Еуроневс 21.12.2023
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да Русија не затвара врата САД и Европи и поручио да је време да те земље "престану да се глупирају" и чекају пропаст Русије. "Желео бих да напоменем да се ми не затварамо од… »
Путин: Русија се не затвара према Америци и Европи, а њима је време да престану са глупирањем
Н1 Инфо 21.12.2023
Русија се не затвара према Северној Америци и европским земљама и спремна је да сарађује, а њима је време да престану да се глупирају, чекају да пропаднемо и размишљају само о својим интересима, изјавио је председник Русије… »
Вести дана »
Милан Недељковић преузима функцију председника Управе БМВ АГ од маја 2026.
Наслови.аи пре 14 минутајош 32 повезане
Вучић: Три могућа сценарија за НИС, Србија би платила руски део власништва
РТС пре 33 минутајош 25 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" са преко 45.000 пријава за упис права својине у Србији
Наслови.аи пре 54 минутајош 46 повезаних
Све промене цена ће се пратити у реалном времену Од данас почиње са радом Национална платформа, трговински ланци под лупом
Ало пре 2 сатајош 28 повезаних