Повезане вести
„САД и Европа да престану да се глупирају и чекају пропаст Русије“
Нова 21.12.2023
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да Русија не затвара врата САД и Европи и поручио да је време да те земље "престану да се глупирају" и чекају пропаст Русије. „Желео бих да напоменем да се ми не затварамо од… »
Престаните да се глупирате: Путинова порука Европи и САД
Правда 21.12.2023
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да Русија не затвара врата САД и Европи и поручио да је време да те земље "престану да се глупирају" и чекају пропаст Русије. "Желео бих да напоменем да се ми не затварамо од… »
Путин: САД и Европа да престану да се глупирају и чекају пропаст Русије
Еуроневс 21.12.2023
Руски председник Владимир Путин изјавио је данас да Русија не затвара врата САД и Европи и поручио да је време да те земље "престану да се глупирају" и чекају пропаст Русије. "Желео бих да напоменем да се ми не затварамо од… »
Путин: Русија се не затвара према Америци и Европи, а њима је време да престану са глупирањем
Н1 Инфо 21.12.2023
Русија се не затвара према Северној Америци и европским земљама и спремна је да сарађује, а њима је време да престану да се глупирају, чекају да пропаднемо и размишљају само о својим интересима, изјавио је председник Русије… »
Вести дана »
Европска унија и Србија прелазе на зимско рачунање времена 26. октобра 2025
Наслови.аи пре 9 минутајош 24 повезане
Трампове царине учиниле своје Кина претекла Амере, сад је главни трговински партнер Немачке
Дневник пре 8 минутајош 21 повезана
Стиже нова тура падавина: Најновије оглашавање РХМЗ: Од викенда креће хаос, температура пада, попаљени метеоаларми
Блиц пре 3 сатајош 29 повезаних