Povezane vesti
„SAD i Evropa da prestanu da se glupiraju i čekaju propast Rusije“
Nova 21.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija ne zatvara vrata SAD i Evropi i poručio da je vreme da te zemlje "prestanu da se glupiraju" i čekaju propast Rusije. „Želeo bih da napomenem da se mi ne zatvaramo od američkog kontinenta, od… »
Prestanite da se glupirate: Putinova poruka Evropi i SAD
Pravda 21.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija ne zatvara vrata SAD i Evropi i poručio da je vreme da te zemlje "prestanu da se glupiraju" i čekaju propast Rusije. "Želeo bih da napomenem da se mi ne zatvaramo od američkog kontinenta, od… »
Putin: SAD i Evropa da prestanu da se glupiraju i čekaju propast Rusije
Euronews 21.12.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin izjavio je danas da Rusija ne zatvara vrata SAD i Evropi i poručio da je vreme da te zemlje "prestanu da se glupiraju" i čekaju propast Rusije. "Želeo bih da napomenem da se mi ne zatvaramo od američkog kontinenta, od… »
Putin: Rusija se ne zatvara prema Americi i Evropi, a njima je vreme da prestanu sa glupiranjem
N1 Info 21.12.2023
Rusija se ne zatvara prema Severnoj Americi i evropskim zemljama i spremna je da sarađuje, a njima je vreme da prestanu da se glupiraju, čekaju da propadnemo i razmišljaju samo o svojim interesima, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin, javlja… »
Vesti dana »

Srbijavoz obustavio međugradski prevoz: Stigla dojava o eksplozivnim napravama
Danas pre 57 minutajoš 12 povezanih

Putin za primirje uz uslove, Zelenski odgovor nazvao manipulativnim
BBC News pre 51 minutajoš 11 povezanih

PSG se ogradio od nasilnih planova na protestu 15. marta: Neodgovorne diskusije naših članova nisu naši stavovi
Euronews pre 7 satijoš 7 povezanih

Peking: Kina, Iran i Rusija pokrenuli razgovore o iranskim nuklearnim pitanjima
Al Jazeera pre 57 minutajoš 1 povezana

Usvojen Nacrt ustava Republike Srpske, predviđeno pravo na samoopredeljenje
Sputnik pre 27 minutajoš 4 povezane