Povezane vesti

Tabaković: Ponosna sam na vek i po srpskog dinara, čuvaćemo stabilnost naše valute

Tabaković: Ponosna sam na vek i po srpskog dinara, čuvaćemo stabilnost naše valute

RTS 21.12.2023
Izložba "Sto pedeset godina srpskog dinara" svečano je otvorena u zgradi Narodne banke Srbije. Otvarajući izložbu guvernerka NBS Jorgovanka Tabaković je istakla da je malo nacija u svetu koje se mogu pohvaliti da vek i po imaju svoju nacionalnu… »
Otvorena izložba „150 godina srpskog dinara“

Otvorena izložba „150 godina srpskog dinara“

N1 Info 21.12.2023
Imati stabilnu i čvrstu sopstvenu valutu važnije je nego ikada, rekla je danas guvernerka Narodne banke Srbije (NBS) Jorgovanka Tabaković, dodajući da ako valuta odoleva nedaćama i globalnim previranjima, onda i ekonomija zemlje uživa poštovanje u… »

Euronews 21.12.2023
Izložba "150 godina srpskog dinara" svečano je otvorena danas u zgradi Narodne banke Srbije (NBS) a otvarajući izložbu guverner NBS Jorgovanka Tabaković je istakla da je malo nacija u svetu koje se mogu pohvaliti da vek i po imaju svoju nacionalnu… »

Vesti dana »