Povezane vesti

Orban: Ruski napad na Ukrajinu je operacija, a ne rat

Orban: Ruski napad na Ukrajinu je operacija, a ne rat

SEEbiz 21.12.2023
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban doveo je u pitanje narav ruske invazije na Ukrajinu, odbivši reći da je riječ o ratu, a svojim je izborom riječi podržao ruskog predsjednika Vladimira Putina, piše agencija dpa. "Ovo je operacija sve dok… »
„Prihvatio sam poziv“: Orban o sastanku sa Zelenskim

„Prihvatio sam poziv“: Orban o sastanku sa Zelenskim

N1 Info 21.12.2023
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je prihvatio poziv ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da održe bilateralni sastanak. Orban je rekao novinarima da je poziv prihvatio u kratkom razgovoru sa Zelenskim 10. decembra, tokom… »
Orban prihvatio poziv Zelenskog na bilateralni sastanak

Orban prihvatio poziv Zelenskog na bilateralni sastanak

Danas 21.12.2023
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da je prihvatio poziv ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da održe bilateralni sastanak. Orban je rekao novinarima da je poziv prihvatio u kratkom razgovoru sa Zelenskim 10. decembra, tokom… »
Orban: Prihvatio sam poziv Zelenskog za bilateralni sastanak

Orban: Prihvatio sam poziv Zelenskog za bilateralni sastanak

Novi magazin 21.12.2023
Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas u Budimpešti da je nedavno prihvatio poziv ukrajinskog predsednika Volodimira Zelenskog da se sastanu, ali termin nije utvrđen. To bi bio njihov prvi sastanak od početka ruskog napada na Ukrajinu. Na… »
Zelenski i Orban licem u lice: Predsednik Ukrajine i premijer Mađarske imali kratak susret u Argentini: "Postavio sam mu jedno…

Zelenski i Orban licem u lice: Predsednik Ukrajine i premijer Mađarske imali kratak susret u Argentini: "Postavio sam mu jedno…

Blic 21.12.2023
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski uveren je da će evropska finansijska injekcija od 50 milijardi evra, na koju je stavio veto mađarski premijer Viktor Orban, uskoro stići u Kijev, uz jaču podršku drugih saveznika. - Radimo na tome - rekao je… »

Vesti dana »