Povezane vesti
Dijani svekrva pravi pakao od života, a kad se obratila mužu za pomoć dobila hladan tuš: Umesto podrške dobila sraman…
Kurir 21.12.2023
Dijana (25) se portalu Moje vrijeme požalila na svekrvu koja je neprijateljski nastrojena prema njoj te joj "podmuklo radi iza leđa". Dijanin suprug ima 23 godine, a mladi par ima dvogodišnjeg sina. Ona ne živi sa svekrvom u istoj kući, niti je… »
Kad sam mužu rekla šta mi radi Svekrva, dobila sam ultimatum! Ispovest Dijane - "Smestila mi je i tad je sve eskaliralo"
Mondo 21.12.2023
"Svekrva mi spletkari iza leđa, a muž nikako da se odlepi od nje", započela je 25-godišnja Dijana svoju ispovest. "Svekrva mi spletkari iza leđa, a muž nikako da se odlepi od nje", započela je 25-godišnja Dijana svoju ispovest… »
Vesti dana »

uživo PROTEST STUDENATA U BLOKADI Zapaljen traktor kod Pionirskog parka, letele kamenice ka Pionirskom parku
Euronews pre 26 minutajoš 93 povezane

"Nadamo se da će sve proći bez incidenata": Student Miloš Pavlović iz Pionirskog parka objavio da sa kolegama u kampu igra šah (video)
Blic pre 26 minutajoš 130 povezanih

BLOG UŽIVO Tenzije posle studentskog skupa: Žandarmerija se povlači sa lokacije kod Pravnog fakulteta, MUP poslao „poslednje upozorenje“
Nova pre 26 minutajoš 33 povezane

UŽIVO Studentski protest zvanično je završen: Žandarmerija krenula ka Skupštini (FOTO/VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 63 povezane

MUP: Više incidenata u Beogradu, građani odmah da prestanu da napadaju policiju
Beta pre 1 satjoš 26 povezanih