Повезане вести

Оклахома прекинула низ Клиперса, 25. узастопни пораз Детроита (видео)

Оклахома прекинула низ Клиперса, 25. узастопни пораз Детроита (видео)

Спортски журнал 22.12.2023
Српски кошаркши Василије Мицић и Алексеј Покушевски нису играли. Кошаркаши Оклахоме победили су прошле ноћи на свом терену Лос Анђелес клиперсе са 134:115 и тако уписали пету победу у последњих шест утакмица у НБА лиги. Оклахому… »
Мицић ово Није заслужио! Отишао у НБА лигу и нестао: "Васо, ја сам погрешио, немој и ти"

Мицић ово Није заслужио! Отишао у НБА лигу и нестао: "Васо, ја сам погрешио, немој и ти"

Мондо 22.12.2023
Где је Василије Мицић? Знамо где није - на НБА теренима. Где је Василије Мицић? Знамо где није - на НБА теренима. Док Василије Мисић не игра у НБА лиги, његови Оклахома сити Тандери победили су у петак рано ујутро Лос Анђелес… »
НБА - У Детроиту скандирали "Продајте тим"!

НБА - У Детроиту скандирали "Продајте тим"!

Спортске.нет 22.12.2023
Долијали су и Клиперси. Њиховој серији од девет победа дошао је крај у Оклахоми. Домаћин је доминирао, као и обично Џилџес-Александер је водио Тандер са 31 поеном, Чет Холгрен је задавао доста проблема високим играчима… »
Оклахома боља од Клиперса, 25. узастопни пораз Детроита

Оклахома боља од Клиперса, 25. узастопни пораз Детроита

Радио сто плус 22.12.2023
Оклахому је до тријумфа водио Шеј Гилџус Александер који је убацио 31 поен, а најбоље га је пратио Чет Холмгрен са 23. Српски кошаркаш Василије Мицић није играо. У редовима Клиперса, који су прекинули низ од девет узастопних… »
Јанис водио Баксе, Мицић без минута против Клиперса

Јанис водио Баксе, Мицић без минута против Клиперса

Спорт клуб 22.12.2023
Кошаркаши Милвокија славили су против Орландо Меџика 118:114 и тако стигли до 21. победе у сезони. Јанис Адетокумбо је предводио Баксе са 37 поена, 10 скокова и шест асистенција. Лилард је додао 24 поена, уз пет ухваћених лопти… »

Вести дана »