Повезане вести

Ива Штрљић доживела несрећу на снимању: Бол је био несносан, одмах превезена у Ургентни (ФОТО)

Ива Штрљић доживела несрећу на снимању: Бол је био несносан, одмах превезена у Ургентни (ФОТО)

Стори 22.12.2023
Да је Ива Штрљић поломила обе руке, пишу од јутрос сви медији. Глумица која се прославила улогама у теленовелама, иначе јавности позната и као ћерка глумца Милана Штрљића, доживела је незгоду која је резултирала преломима обе… »
Ива Штрљић иде на операцију: Глумица сломила обе руке, открила како се догодила незгода: "Штикла ми се заглавила, повукла сам…

Ива Штрљић иде на операцију: Глумица сломила обе руке, открила како се догодила незгода: "Штикла ми се заглавила, повукла сам…

Блиц 22.12.2023
Глумица Ива Штрљић иде на операцију након што је доживела незгоду на снимању серије, када је поломила обе руке. Ива Штрљић је наиме, н а снимању нове серије на којој ради пала и поломила обе руке, а сада се огласила за "Блиц"… »
"Штикла је запела о тепих, кренула сам да падам": Ива Штрљић се огласила из болнице - У боловима сам, чекам операцију!

"Штикла је запела о тепих, кренула сам да падам": Ива Штрљић се огласила из болнице - У боловима сам, чекам операцију!

Мондо 22.12.2023
Глумица Ива Штрљић доживела је незгоду на снимању серије и поломила обе руке. Глумица Ива Штрљић доживела је незгоду на снимању серије и поломила обе руке Глумица Ива Штрљић поломила је обе руке на снимању серије. Глумица… »

Вести дана »