Povezane vesti

Iva Štrljić doživela nesreću na snimanju: Bol je bio nesnosan, odmah prevezena u Urgentni (FOTO)

Iva Štrljić doživela nesreću na snimanju: Bol je bio nesnosan, odmah prevezena u Urgentni (FOTO)

Story 22.12.2023
Da je Iva Štrljić polomila obe ruke, pišu od jutros svi mediji. Glumica koja se proslavila ulogama u telenovelama, inače javnosti poznata i kao ćerka glumca Milana Štrljića, doživela je nezgodu koja je rezultirala prelomima obe ruke. Ko se nadao… »
Iva Štrljić ide na operaciju: Glumica slomila obe ruke, otkrila kako se dogodila nezgoda: "Štikla mi se zaglavila, povukla…

Iva Štrljić ide na operaciju: Glumica slomila obe ruke, otkrila kako se dogodila nezgoda: "Štikla mi se zaglavila, povukla…

Blic 22.12.2023
Glumica Iva Štrljić ide na operaciju nakon što je doživela nezgodu na snimanju serije, kada je polomila obe ruke. Iva Štrljić je naime, n a snimanju nove serije na kojoj radi pala i polomila obe ruke, a sada se oglasila za "Blic" i otkrila da ide na… »
"Štikla je zapela o tepih, krenula sam da padam": Iva Štrljić se oglasila iz bolnice - U bolovima sam, čekam operaciju!

"Štikla je zapela o tepih, krenula sam da padam": Iva Štrljić se oglasila iz bolnice - U bolovima sam, čekam operaciju!

Mondo 22.12.2023
Glumica Iva Štrljić doživela je nezgodu na snimanju serije i polomila obe ruke. Glumica Iva Štrljić doživela je nezgodu na snimanju serije i polomila obe ruke Glumica Iva Štrljić polomila je obe ruke na snimanju serije. Glumica je hitno nakon… »

Vesti dana »