Povezane vesti
Istraživanje pokazalo: Ženske suze mogu da smanje agresivnost kod muškaraca
Euronews 22.12.2023
Nova studija naučnika Instituta Vajzman iz Izraela otkrila je da ženske suze sadrže u sebi hemikalije koje mogu da blokiraju agresiju kod muškaraca. Rezultati istraživanja, objavljeni naučnom časopisu Plos Biology, pokazali su da miris ženskih suza kod… »
Istraživanje: Mirisanje ženskih suza smanjuje agresivnost kod muškaraca
N1 Info 22.12.2023
Najnovija istraživanja publikovana danas u naučnom žurnalu PLOS Bajolodži (PLOS Biology) ukazuju na to da ženske suze sadrže u sebi hemikalije koje mogu da blokiraju agresiju kod muškaraca. Rezultati istraživanja koje je obavljeno na Naučnom institutu… »
Vesti dana »

"To je onaj kamenčić u cipeli koji me žulja" Blagojević izbacio Ukrajince, pa imao poruku za Grobare
Kurir pre 3 satajoš 9 povezanih

Tramp šalje svog čoveka u Rusiju! ''Dao sam Putinu rok da postigne sporazum sa Ukrajinom''
Alo pre 3 satajoš 5 povezanih

Olivera Kovačević više nije urednica Pesme Evrovizije: „Smenjena sam zbog podrške studentima“
Nedeljnik pre 3 satajoš 1 povezana

Protesti širom Srbije: Greta Tunberg u Beogradu, napravljen „Đacilend“ u Novom Pazaru (FOTO, VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 3 povezane

"Prehlada na moru može doneti više koristi nego štete": Dr Milićević savetuje gde ne treba voditi decu pre letovanja
Blic pre 6 satijoš 1 povezana