Повезане вести

Несторовић: Ако неко покуша насилне промене на улици, подржаћемо власт

Несторовић: Ако неко покуша насилне промене на улици, подржаћемо власт

Н1 Инфо 22.12.2023
Носилац листе "Ми, глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је да та листа остаје при ставу да неће пружати подршку ниједној странци, али каже да би подржали власт уколико би дошло до покушаја насилних промена на улици… »
Несторовић: Ако би дошло до насилних промена на улици, подржали бисмо власт

Еуроневс 22.12.2023
Носилац листе "Ми, глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас да та листа остаје при ставу да неће пружати подршку ниједној странци, али каже да би подржали власт уколико би дошло до покушаја насилних промена на улици… »

Недељник 22.12.2023
Носилац листе „Ми, глас из народа“ Бранимир Несторовић изјавио је да та листа остаје при ставу да неће пружати подршку ниједној странци, али каже да би подржали власт уколико би дошло до покушаја насилних промена на улици… »
Несторовић:Ако би дошло до насилних промена на улици, подржали бисмо власт

Несторовић:Ако би дошло до насилних промена на улици, подржали бисмо власт

ИндексОнлине 22.12.2023
БЕОГРАД – Носилац листе “Ми, глас из народа” Бранимир Несторовић изјавио је данас да та листа остаје при ставу да неће пружати подршку ниједној странци, али каже да би подржали власт уколико би дошло до покушаја насилних промена… »
Несторовиц́: Ако би дошло до насилних промена на улици, подржали бисмо власт

Несторовиц́: Ако би дошло до насилних промена на улици, подржали бисмо власт

Спутник 22.12.2023
Носилац листе "Ми, глас из народа" Бранимир Несторовиц́ изјавио је да та листа остаје при ставу да нец́е пружати подршку ниједној странци, али каже да би подржали власт уколико би дошло до покушаја насилних промена на улици. Он… »
Проф. др Несторовић: Ако би дошло до насилних промена на улици, подржали бисмо власт

Проф. др Несторовић: Ако би дошло до насилних промена на улици, подржали бисмо власт

Телеграф 22.12.2023
Он је истакао да би то била једина варијанта да некога подрже. Носилац листе "Ми, глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је данас да та листа остаје при ставу да неће пружати подршку ниједној странци, али каже да би подржали… »

Вести дана »