Повезане вести
Шидер одговорио Ани Брнабић: Нисмо непријатељи Србије, само очекујемо слободне и поштене изборе од земље кандидата за ЕУ
Инсајдер 22.12.2023
Андреас Шидер, шеф делегације Социјалдемократске партије Аустрије, који је у Србији био у својству посматрача на недавно одржаним изборима, одбацио је као неутемељене критике премијерке Србије Ане Брнабић које су се односиле на… »
Андреас Шидер: Избори нерегуларни, Брнабић шири смешне дезинформације,
Бета 22.12.2023
Посланик Европског парламента Андреас Шидер оптужио је данас премијерку Ану Брнабић да шири "смешне дезинформације" у вези спровођења избора у Србији. "Мој одговор на смешне нападе и дезинформације премијерке Брнабић је да када… »
Андреас Шидер за Данас: Ана Брнабић говори бесмислице
Данас 22.12.2023
Андреас Шидер, вођа делегације Социјалдемократске партије Аустрије у Европском парламенту, који је био посматрач на изборима у Србији, назвао је бесмисленим напад премијерке Србије Ане Брнабић да као посматрач изборног дана није… »
Шидер: Брнабић шири дезинформације о мени, напада посматраче уместо да се позабави неправилностима
Н1 Инфо 22.12.2023
Члан мисије Европског парламента Андреас Шидер саопштио је да су изјаве премијерке Ане Брнабић о њему "смешни напади" и "дезинформације". „Када би у Србији било слободних медија и кад би власт спречила нерегуларности и… »
Шидер: Брнабић шири дезинформације о мени, напада посматраче уместо да се позабави неправилностима
Нови магазин 22.12.2023
Члан мисије Европског парламента Андреас Шидер саопштио је да су изјаве премијерке Ане Брнабић о њему "смешни напади" и "дезинформације". „Када би у Србији било слободних медија и кад би власт спречила нерегуларности и… »
Вести дана »
Трамп: Европљани су слаби, Русија има снажну позицију у рату против Украјине
Бета пре 3 сатајош 35 повезаних
Вучић опет прети Русима због НИС: Ми ћемо морати да делујемо као држава... Ако се деси, то ће бити за 37 дана
Правда пре 4 сатијош 27 повезаних
Биографија Србина који је дошао на чело БМВ-а: Има докторат, диплому машинског инжењера стекао је на Кембриџу, а радници га због овога обожавају
Курир пре 3 сатајош 34 повезане
"Ми смо сад у овој првој фази": Грађани евидентирају нелегалне објекте по новом закону, првог дана 19.000 пријава
Еуроневс пре 4 сатијош 50 повезаних
Покренута Национална платформа за праћење цена у трговинским ланцима у Србији
Наслови.аи пре 5 сатијош 32 повезане