Povezane vesti
Izrael i Palestinci: „Vodio sam decu pored eksplozija i istrulelih leševa“, priča BBC snimatelja iz Gaze
Južne vesti 22.12.2023
Jehad El-Mashhrawi Džehad sa porodicom u domu pre početka sukoba Posle više nedelja izraelskog bombardovanja, Džehad el-Mašravi i njegova porodica su 16. novembra pobegli iz doma u severnom delu Pojasa Gaze. Snimatelj BBC servisa na arapskom jeziku… »
Izrael i Palestinci: „Vodio sam decu pored eksplozija i istrulelih leševa“, priča BBC kamermana iz Gaze
Danas 22.12.2023
Posle više nedelja izraelskog bombardovanja, Džehad el-Mašravi i njegova porodica su 16. novembra pobegli iz doma u severnom delu Pojasa Gaze. Kamerman BBC-ja na arapskom iznosi živopisno i šokantno svedočanstvo šta su on, njegova žena i deca… »
Vesti dana »

Studenti marširaju ka Beogradu, u glavnom gradu akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTS pre 1 satjoš 18 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 3 satajoš 13 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 5 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija iznela podatke o ključnim partnerima države na projektu rekonstrukcije Železničke stanice
Nova pre 2 satajoš 8 povezanih

Tramp uveo carine od 25 odsto na ove dve sirovine, nijedna zemlja nije pošteđena: Eu odmah žestoko uzvratila
Blic pre 35 minutajoš 50 povezanih