Повезане вести

Давенпорт: Оснивање ЗСО обавеза произашла из првог споразума 2013. године

Еуроневс 22.12.2023
Шеф мисије ОЕБС у Приштини Мајкл Давенпорт изјавио је да је оснивање ЗСО обавеза која је произашла из Бриселског споразума 2013. године. "Оснивање Заједнице општина са српском већином је обавеза произашла из првог споразума… »

РТВ 22.12.2023
ПРИШТИНА - Шеф мисије ОЕБС у Приштини Мајкл Давенпорт изјавио је да је оснивање ЗСО обавеза која је произашла из Бриселског споразума 2013. године. "Оснивање Заједнице општина са српском већином је обавеза произашла из првог… »
Курти исмејава распалу Европу: Тражи да сам пише нацрт ЗСО - Петковић га ставио на место!

Курти исмејава распалу Европу: Тражи да сам пише нацрт ЗСО - Петковић га ставио на место!

Правда 22.12.2023
Премијер у Приштини Аљбин Курти саопштио је да може да напише модеран европски нацрт статута Заједнице општина са српском већином, реагујући на изјаву Мирослава Лајчака, да нацрт статута треба да буде интерни документ власти у… »
СЛ: Курти је незадовољан победом СНС

СЛ: Курти је незадовољан победом СНС

Данас 22.12.2023
Српска листа (СЛ) назвала је данс „лицемером“ и „антисрбином“ косовског премијера Аљбина Куртија и оценила како је „смогао снаге да говори о српским парламентарним изборима, очигледно незадовољан резултатима и величанственом… »
Курти сам пише Статут ЗСО; Петковић: О Статуту искључиво у дијалогу

Курти сам пише Статут ЗСО; Петковић: О Статуту искључиво у дијалогу

РТС 22.12.2023
Премијер у Приштини Аљбин Курти саопштио је да може да напише модеран европски нацрт статута Заједнице општина са српском већином, реагујући на изјаву Мирослава Лајчака, да нацрт статута треба да буде интерни документ власти у… »
Огласила се и српска листа: Курти сваког дана терорише српски народ на Косову и Метохији и пркоси међународној заједници!

Огласила се и српска листа: Курти сваког дана терорише српски народ на Косову и Метохији и пркоси међународној заједници!

Курир 22.12.2023
Уместо да почне са спровођењем обавеза Приштине на шта се обавезао у Бриселу, и формира Заједницу српских општина како је договорено 2013. и 2015. године, Аљбин Курти свакога дана терорише српски народ, а уједно и пркоси… »

Вести дана »