Повезане вести
"Имам рак, а њему крв шикља, отказали су бубрези" - Рада зајецала: Молимо људе за помоћ, ако не, колико живимо-живимо
Мондо 22.12.2023
Рада Васић отворила је душу и проговорила о тешкој ситуацији у којој су се она и њен супруг нашли! Рада Васић отворила је душу и проговорила о тешкој ситуацији у којој су се она и њен супруг нашли! Бивши ријалити учесници који… »
"Шикља му крв, отказали су му и бубрези" Рада Васић зајецала због тешке животне ситуације, па признала да немају ни за лекове…
Курир 22.12.2023
Рада Васић открила је да се бори са тешком болешћу,а такође се дотакла да је и њен супруг Раде Васић у тешком здравственом стању. Рада је открила да су Радету оба бубрега отказала, као и да месечно примају само 30.000 динара… »
Омиљени ријалити учесници у тешком стању: Рада болује од карцинома, Радету отказала оба бубрега - "Боримо се"
Мондо 22.12.2023
Рада Васић открила и у каквом је стању њен супруг Раде. Рада Васић открила и у каквом је стању њен супруг Раде. Бивша ријалити учесница Рада Васић, мајка Мике и Гибе Васића, који су променили пол и постали Ивана и Ана… »
Крв шикља на све стране, нема више наде! Рада Васић очајна, бори се за живот члана своје породице
Ало 22.12.2023
И Рада и њен супруг Раде боре се за живот... Бивша ријалити учесница Рада Васић пожалила се јавни да јој се опака болест вратила и да је због тешких терапија остала без косе. А да све буде горе и њен супруг Раде је у јако… »
"Имала сам болове, мислила сам да је реума" Рада Васић за "Блиц дан"открила прве симптоме опаке болести: "Малаксала сам, немам…
Блиц 22.12.2023
Ријалити учесница Рада Васић, мајка близанаца Мике и Гибе Васића, данас Иване и Ане Николић, оболела је од карцинома дојке, због чега је морала на хитну операцију. Због тешких терапија, њој је опала и коса, а Рада управо сада на… »
Вести дана »

Прва жена премијер Јапана на корак од инаугурације; Честитао председник Вучић
РТВ пре 1 сатјош 24 повезане

Москва о састанку Лаврова и Рубија: Не може бити одложено оно што није договорено
Спутник пре 35 минутајош 24 повезане

„Велики школски час“ у Крагујевцу: Обележавање 84. годишњице стрељања ђака и професора у Шумарицама
Недељник пре 1 сатјош 14 повезаних