Povezane vesti

"Imam rak, a njemu krv šiklja, otkazali su bubrezi" - Rada zajecala: Molimo ljude za pomoć, ako ne, koliko živimo-živimo

"Imam rak, a njemu krv šiklja, otkazali su bubrezi" - Rada zajecala: Molimo ljude za pomoć, ako ne, koliko živimo-živimo

Mondo 22.12.2023
Rada Vasić otvorila je dušu i progovorila o teškoj situaciji u kojoj su se ona i njen suprug našli! Rada Vasić otvorila je dušu i progovorila o teškoj situaciji u kojoj su se ona i njen suprug našli! Bivši rijaliti učesnici koji su zasmejavali… »
Omiljeni rijaliti učesnici u teškom stanju: Rada boluje od karcinoma, Radetu otkazala oba bubrega - "Borimo se"

Omiljeni rijaliti učesnici u teškom stanju: Rada boluje od karcinoma, Radetu otkazala oba bubrega - "Borimo se"

Mondo 22.12.2023
Rada Vasić otkrila i u kakvom je stanju njen suprug Rade. Rada Vasić otkrila i u kakvom je stanju njen suprug Rade. Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić, majka Mike i Gibe Vasića, koji su promenili pol i postali Ivana i Ana Nikolić, obolela je od… »
"Šiklja mu krv, otkazali su mu i bubrezi" Rada Vasić zajecala zbog teške životne situacije, pa priznala da nemaju ni za…

"Šiklja mu krv, otkazali su mu i bubrezi" Rada Vasić zajecala zbog teške životne situacije, pa priznala da nemaju ni za…

Kurir 22.12.2023
Rada Vasić otkrila je da se bori sa teškom bolešću,a takođe se dotakla da je i njen suprug Rade Vasić u teškom zdravstvenom stanju. Rada je otkrila da su Radetu oba bubrega otkazala, kao i da mesečno primaju samo 30.000 dinara, dok većina iznosa… »
Krv šiklja na sve strane, nema više nade! Rada Vasić očajna, bori se za život člana svoje porodice

Krv šiklja na sve strane, nema više nade! Rada Vasić očajna, bori se za život člana svoje porodice

Alo 22.12.2023
I Rada i njen suprug Rade bore se za život... Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić požalila se javni da joj se opaka bolest vratila i da je zbog teških terapija ostala bez kose. A da sve bude gore i njen suprug Rade je u jako teškom stanju. Oni na… »
"Imala sam bolove, mislila sam da je reuma" Rada Vasić za "Blic dan"otkrila prve simptome opake bolesti: "Malaksala sam, nemam…

"Imala sam bolove, mislila sam da je reuma" Rada Vasić za "Blic dan"otkrila prve simptome opake bolesti: "Malaksala sam, nemam…

Blic 22.12.2023
Rijaliti učesnica Rada Vasić, majka blizanaca Mike i Gibe Vasića, danas Ivane i Ane Nikolić, obolela je od karcinoma dojke, zbog čega je morala na hitnu operaciju. Zbog teških terapija, njoj je opala i kosa, a Rada upravo sada na kanalu Blic… »

Vesti dana »