Povezane vesti
Šta sve (za šta znamo) poseduje porodica Dodik: Od nekretnina u Srbiji do medija u BiH
Radio 021 22.12.2023
Porodica predsednika Republike Srpske Milorada Dodika poseduje različite kompanije sa širokim spektrom poslovnih aktivnosti. Sam Dodik poseduje više nekretnina BiH i Srbiji, objavio je magazin Forbs BiH, prenela je regionalna N1 televizija. Dodikov sin… »
Dodikova porodica poseduje više kompanija i nekretnina u BiH i Srbiji
Beta 22.12.2023
Porodica predsednika Republike Srpske Milorada Dodika poseduje različite kompanije sa širokim spektrom poslovnih aktivnosti, a sam Dodik poseduje više nekretnina BiH i Srbiji, objavio je magazin Forbs BiH, prenela je regionalna N1 televizija. Dodikov… »
Forbs: Dodikova porodica poseduje više kompanija i nekretnina u BiH i Srbiji
Danas 22.12.2023
Porodica predsednika Republike Srpske Milorada Dodika poseduje različite kompanije sa širokim spektrom poslovnih aktivnosti, a sam Dodik poseduje više nekretnina BiH i Srbiji, objavio je magazin Forbs BiH, prenela je regionalna N1 televizija. Dodikov… »
Vesti dana »
Rhmz objavio najnovije upozorenje: Popaljeni meteoalarmi u skoro celoj Srbiji zbog 3 opasne pojave: Evo kada stiže otopljenje
Blic pre 39 minutajoš 17 povezanih
Vlada formirala timove za pregovore sa Rusima o NIS-u i dugoročnom gasnom aranžmanu
RTV pre 15 minutajoš 7 povezanih
Dan žalosti, zastave na pola koplja: Srbija tuguje zbog tragedije na Cetinju
Kurir pre 3 minutajoš 20 povezanih
Saobraćajna nesreća kod Inđije, jedna osoba poginula, druga povređena
Euronews pre 33 minutajoš 9 povezanih