Povezane vesti
Ostali smo bez naše Marte: Dragana Mirković skršena od tuge - Prinuđena sam na ovaj korak
Story 22.12.2023
Dragana Mirković odložila koncerte u Areni usled gubitka sa kojim se suočila njena porodica Svekrva Dragane Mirković Marta preminula je, što je pogodilo sve članove porodice Bijelić, a posebno Tonija, koji je pre nepune dve godine ostao bez oca. Toni se… »
Dragana Mirković otkazala koncerte u Beogradu: Smrt u porodici slomila pevačicu - oglasila se i saopštila nove datume!
Mondo 22.12.2023
Dragana Mirković se oglasila povodom smrti svoje svekrve. Dragana Mirković se oglasila povodom smrti svoje svekrve. Tokom dana u domaćim medijima pojavila se vest o smrti majke Tonija Bjelića, supruga pevačice Dragane Mirković. Suprug folk pevačice… »
Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu: Dragana Mirković zbog smrti svekrve odložila oba koncerta
Večernje novosti 22.12.2023
FOLK ZVEZDA Dragana Mirković oglasila se nakon smrtnog slučaja u njenoj porodici, te otkrila da je zbog svega prinuđena da svoje koncerte zakazane za kraj godine odloži. Foto: V. Danilov Naime, pevačica sa porodicom danas preživljava jedan od najtužnijih… »
Vesti dana »
Đedović Handanović: Za 180.000 domaćinstava niži računi za struju
Forbes pre 21 minutajoš 16 povezanih
Litvanija proglasila vanredno stanje zbog balona za šverc iz Belorusije
N1 Info pre 46 minutajoš 14 povezanih
Tepić (SSP): Vlast planira udar na pravosuđe da ukloni tragove svog kriminala
Beta pre 31 minutajoš 11 povezanih