Povezane vesti

Ostali smo bez naše Marte: Dragana Mirković skršena od tuge - Prinuđena sam na ovaj korak

Ostali smo bez naše Marte: Dragana Mirković skršena od tuge - Prinuđena sam na ovaj korak

Story 22.12.2023
Dragana Mirković odložila koncerte u Areni usled gubitka sa kojim se suočila njena porodica Svekrva Dragane Mirković Marta preminula je, što je pogodilo sve članove porodice Bijelić, a posebno Tonija, koji je pre nepune dve godine ostao bez oca… »
Dragana Mirković otkazala koncerte u Beogradu: Smrt u porodici slomila pevačicu - oglasila se i saopštila nove datume!

Dragana Mirković otkazala koncerte u Beogradu: Smrt u porodici slomila pevačicu - oglasila se i saopštila nove datume!

Mondo 22.12.2023
Dragana Mirković se oglasila povodom smrti svoje svekrve. Dragana Mirković se oglasila povodom smrti svoje svekrve. Tokom dana u domaćim medijima pojavila se vest o smrti majke Tonija Bjelića, supruga pevačice Dragane Mirković. Suprug folk pevačice… »
Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu: Dragana Mirković zbog smrti svekrve odložila oba koncerta

Meni je ovih dana mesto uz moju porodicu: Dragana Mirković zbog smrti svekrve odložila oba koncerta

Večernje novosti 22.12.2023
FOLK ZVEZDA Dragana Mirković oglasila se nakon smrtnog slučaja u njenoj porodici, te otkrila da je zbog svega prinuđena da svoje koncerte zakazane za kraj godine odloži. Foto: V. Danilov Naime, pevačica sa porodicom danas preživljava jedan od… »

Vesti dana »