Повезане вести

Остали смо без наше Марте: Драгана Мирковић скршена од туге - Принуђена сам на овај корак

Остали смо без наше Марте: Драгана Мирковић скршена од туге - Принуђена сам на овај корак

Стори 22.12.2023
Драгана Мирковић одложила концерте у Арени услед губитка са којим се суочила њена породица Свекрва Драгане Мирковић Марта преминула је, што је погодило све чланове породице Бијелић, а посебно Тонија, који је пре непуне две… »
Драгана Мирковић отказала концерте у Београду: Смрт у породици сломила певачицу - огласила се и саопштила нове датуме!

Драгана Мирковић отказала концерте у Београду: Смрт у породици сломила певачицу - огласила се и саопштила нове датуме!

Мондо 22.12.2023
Драгана Мирковић се огласила поводом смрти своје свекрве. Драгана Мирковић се огласила поводом смрти своје свекрве. Током дана у домаћим медијима појавила се вест о смрти мајке Тонија Бјелића, супруга певачице Драгане Мирковић… »
Мени је ових дана место уз моју породицу: Драгана Мирковић због смрти свекрве одложила оба концерта

Мени је ових дана место уз моју породицу: Драгана Мирковић због смрти свекрве одложила оба концерта

Вечерње новости 22.12.2023
ФОЛК ЗВЕЗДА Драгана Мирковић огласила се након смртног случаја у њеној породици, те открила да је због свега принуђена да своје концерте заказане за крај године одложи. Фото: В. Данилов Наиме, певачица са породицом данас… »

Вести дана »