Povezane vesti
Taki Marinković beži iz zemlje! Majin otac strahuje za svoj život, pa otkrio nove detalje pretnjama smrću
Kurir 22.12.2023
Radomir Taki Marinković, otac kontraverzne starlete i rijaliti učesnice Maje Marinković posle skandala sa automobilom, izjavio je da želi da napusti zemlju jer se ne oseća bezbedno. Kako kaže, u strahu je jer ni sam nema predstavu šta sve može da… »
Zapalili mu kola, SAD stigla nova pretnja! Majin otac strahuje za život: Mislim da je poslednja opomena, prijavio sam!
Mondo 22.12.2023
Radomir Taki Marinković plaši se za svoj život. Nakon što mu je auto zapaljen, stigla je i nova pretnja. Radomir Taki Marinković plaši se za svoj život. Nakon što mu je auto zapaljen, stigla je i nova pretnja. Otac aktuelne učesnice Elite Maje… »
Zapalili mu auto, SAD stigla nova pretnja: Taki zabrinut za svoj život: Ovo mi je poslednja opomena, zvao sam policiju!
Kurir 22.12.2023
Radomir Taki Marinković se plaši za svoj život. Nakon što mu je auto zapaljen, stigla je i nova pretnja. Otac aktuelne učesnice "Elite" Maje Marinković misli da mu neko radi o glavi. Nakon što se vratio sa proslave rođendana Milice Kemez, Taki je… »
Vesti dana »
Ekskluzivno: Poznato ko će zameniti Gorana Vesića i Tomislava Momirovića na čelu dva ministarstva
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nije bilo lako, ovo je šok za mene": Ministar zdravlja Hrvatske pušten iz zatvora nakon što je uhapšen zbog mita: Evo šta je rekao po izlasku
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Odbačene optužbe protiv Trampa za pokušaj promene ishoda izbora 2020. godine
Danas pre 7 satijoš 1 povezana
Moderna artiljerija: Kadeti osposobljavani za artiljerijsku vatru na samohodnim haubicama
Blic pre 2 satajoš 1 povezana