Povezane vesti
Taki Marinković beži iz zemlje! Majin otac strahuje za svoj život, pa otkrio nove detalje pretnjama smrću
Kurir 22.12.2023
Radomir Taki Marinković, otac kontraverzne starlete i rijaliti učesnice Maje Marinković posle skandala sa automobilom, izjavio je da želi da napusti zemlju jer se ne oseća bezbedno. Kako kaže, u strahu je jer ni sam nema predstavu šta sve može da mu se… »
Zapalili mu kola, SAD stigla nova pretnja! Majin otac strahuje za život: Mislim da je poslednja opomena, prijavio sam!
Mondo 22.12.2023
Radomir Taki Marinković plaši se za svoj život. Nakon što mu je auto zapaljen, stigla je i nova pretnja. Radomir Taki Marinković plaši se za svoj život. Nakon što mu je auto zapaljen, stigla je i nova pretnja. Otac aktuelne učesnice Elite Maje… »
Vesti dana »

Mandić i Knežević prisustvovali paradi, opozicija poručuje da je odluka Vojske Crne Gore da učestvuje „sramna“
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Vučić: Više od 47.000 ljudi na paradi, a kod opštine Novi Beograda najviše 237 onih koji su se odazvali pozivu studenata u blokadi
Blic pre 8 satijoš 2 povezane

Pojašnjenje iz Bele kuće: Taksa od 100.000 dolara za američku vizu samo za nove zahteve
Danas pre 7 satijoš 1 povezana

Tramp: Venecuela odmah da prihvati pritvorene u psihijatrijskim bolnicama i zatvorenike koje je „ugurala“ u SAD
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Izvučeni prvi dobitnici stana i automobila u novom krugu igre „Uzmi račun i pobedi“
Danas pre 10 satijoš 1 povezana