Povezane vesti
Taki Marinković beži iz zemlje! Majin otac strahuje za svoj život, pa otkrio nove detalje pretnjama smrću
Kurir 22.12.2023
Radomir Taki Marinković, otac kontraverzne starlete i rijaliti učesnice Maje Marinković posle skandala sa automobilom, izjavio je da želi da napusti zemlju jer se ne oseća bezbedno. Kako kaže, u strahu je jer ni sam nema predstavu šta sve može da mu se… »
Zapalili mu kola, SAD stigla nova pretnja! Majin otac strahuje za život: Mislim da je poslednja opomena, prijavio sam!
Mondo 22.12.2023
Radomir Taki Marinković plaši se za svoj život. Nakon što mu je auto zapaljen, stigla je i nova pretnja. Radomir Taki Marinković plaši se za svoj život. Nakon što mu je auto zapaljen, stigla je i nova pretnja. Otac aktuelne učesnice Elite Maje… »
Vesti dana »
Ponovo će se igrati druga utakmica finala Arkus lige između Vojvodine i Partizana
RTS pre 52 minutajoš 105 povezanih
Grad Čačak: Radovi na sanaciji Rzava pri kraju, tehnička voda stiže sutra pre podne
Euronews pre 2 satajoš 93 povezane
Aksios: SAD i Iran postigli sporazum koji još treba da odobri Tramp
Insajder pre 5 satijoš 35 povezanih
Grosi zabrinut zbog prekida komunikacija sa nuklearkom Zaporožje; Japan odbacuje kritike Rusije o vojnom jačanju
RTS pre 1 satjoš 37 povezanih
Novo iznenađenje na Rolan Garosu, u drugom kolu ispao i Stefanos Cicipas!
Telegraf pre 32 minutajoš 118 povezanih