Povezane vesti
Istina o odnosu Filipa i lepe brene! Pevačica nikad iskrenije o svom pastorku - "Sve što sam pružila svojoj deci..."
Mondo 22.12.2023
Lepa Brena prvi put je govorila o odnosu sa Filipom i otkrila zbog čega ga u javnosti oduvek naziva svojim sinom. Lepa Brena prvi put je govorila o odnosu sa Filipom i otkrila zbog čega ga u javnosti oduvek naziva svojim sinom. Pevačica Lepa Brena već 36… »
"Sve sto sam pružila mojoj deci, pružila sam i njemu!" Lepa Brena otkrila zbog čega je pričala da je Filip njen sin
Kurir 22.12.2023
Lepa Brena je već godinama u skladnom braku sa bivšim teniserom Bobom Živojinovićem. Poznati par ima dva sina Viktora i Stefana, a Boba iz prvog braka ima sina Filipa koji je u braku sa Aleksandrom Prijović. Poznato je da je Brena u dobrim odnosima sa… »
Vesti dana »
Vučić: Počeo sam da se pakujem u Predsedništvu, razmišljam o kandidaturi za premijera
Sputnik pre 49 minutajoš 27 povezanih
Tepić objavila ceo optužni predlog u slučaju Generalštab - tvrdi da je Vasić promenio iskaz
N1 Info pre 3 satajoš 39 povezanih
Tramp: Danas ćemo napasti Iran veoma snažno; Pezeškijan: Trampove pretnje su znak očaja
RTV pre 19 minutajoš 37 povezanih
Ministarstvo prosvete o poseti đaka izložbi Ekspo 2027: "Škole će dobiti stručno uputstvo"; evo i kako izgleda školski kalendar za 2026/27. godinu
Blic pre 24 minutajoš 38 povezanih
Ključni zahtev poslat Amerikancima: NIS čeka odluku koja može da promeni sve
Telegraf pre 5 satijoš 36 povezanih