Povezane vesti
Prvi snimci Raleta i pevačice nakon dramatične noći: Uhvatili smo ih ispred zgrade jutro posle incidenta sa Anom Nikolić…
Kurir 23.12.2023
Nakon što je noćas Kurir prvi pisao o napadu Ane Nikolić na čuvenog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta a čemu je svedočila i pevačica Olja Bajrami, ekipa Kurira došla je u ranim jutarnjim časovima kako bi videli šta se dešava dan nakon… »
Ana Nikolić dva sata čamila u autu ispred studija poznatog kompozitora, urlala, lupala na vrata i pravila haos: Detalji drame…
Nova 23.12.2023
Pevačica Ana Nikolić napala je kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ispred njegovog studija, tvrdi pevačica Olja Bajrami kao i sam kompozitor Goran Ratković Rale , ali i izvor "Kurira", te fotografije koje je ovaj medij zabeležio tokom večeri. „Ne… »
Pevačica Ana Nikolić uhvaćena u Zagrebačkoj ulici pre incidenta!
Svet plus 23.12.2023
Pevačica Ana Nikolić navodno je fizički napala kompozitora Gorana Ratkovića Raleta i napravila haos ispred njegovog studija. Sada su se pojavile fotografije, nastale u Zagrebačkoj ulici pre incidenta! Prema rečima izvora, ona je došla ispred zgrade… »
Prva reakcija kompozitora nakon skandala sa Anom Nikolić: "Zbog ove priče sam izgubio inspiraciju da nastavim sa radom"…
Blic 23.12.2023
Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale, potukli su se ispred njegovog studija u Beogradu, kako je saznao "Blic". Nije poznato zbog čega su se sukobili Ana i Rale, a očevici tvrde da je na licu mesta bio potpuni haos. Tim povodom se za… »
"Izgubio sam inspiraciju, okreće mi se želudac" Raletova reakcija posle skandala sa Anom Nikolić, isplivala i slika iz…
Kurir 23.12.2023
Pevačica Ana Nikolić i kompozitor Goran Ratković Rale posvađali su se ispred njegovog studija u Beogradu, a pevačica je demantovala da je do bilo kakvog incitenta došlo. Nije poznato zbog čega su se sukobili Ana i Rale, a očevici tvrde da je na… »
Ana Nikolić 2 sata čamila čekajući u autu ispred raletovog studija! Kompozitor se oglasio posle skandala, a evo šta kaže…
Kurir 23.12.2023
Pevačica Ana Nikolić napala je kompozitora Gorana Ratkovića Raleta ispred njegovog studija, što je demantovala, ali su pevačica Olja Bajrami kao i sam kompozitor potvrdili da je do incidenta došlo. - Ne želim da dajem komentar na to - prvo je rekao… »
Ana Nikolić nasrnula na kompozitora?! Upala mu u studio i napravila haos, oglasio se - "Desila se manja čarka..."
Mondo 23.12.2023
Ana Nikolić se tokom prethodne večeri posvađala sa kompozitorom Goranom Ratkovićem raletom kojem je upala u studio. Ana Nikolić se tokom prethodne večeri posvađala sa kompozitorom Goranom Ratkovićem raletom kojem je upala u studio. U domaćim… »
Prve slike ane Nikolić nakon skandala sa raletom: Vozi se Beogradom u besnoj mašini, a izraz na njenom licu govori sve
Blic 23.12.2023
Pevačica Ana Nikolić i njen dečko, kompozitor Goran Ratković Rale, potukli su se ispred njegovog studija u Beogradu, kako saznaje "Blic". Nije poznato zbog čega su se sukobili Ana i Rale, a očevici tvrde da je na licu mesta potpuni haos. Ana… »
Skandal! Ana Nikolić i Rale se potukli ispred studija Pevačica preti i dečku kompozitoru i koleginici: "Ošišaće te…
Blic 22.12.2023
Pevačica Ana Nikolić i njen dečko, kompozitor Goran Ratković Rale, potukli su se ispred njegovog studija u Beogradu, kako saznaje "Blic". Nije poznato zbog čega su se sukobili Ana i Rale, a očevici tvrde da je na licu mesta potpuni haos. Kod njega u… »
Vesti dana »
Vučić održao sastanak sa vojnim vrhom i šefovima službi: Srbija mora da zaštiti svoj narod od svakog agresora (foto)
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
Dan za glasanje u Skupštini Srbije, pred poslanicima predlog budžeta
RTS pre 16 minutajoš 1 povezana