Povezane vesti

"Sine, mama ima rak!" Rada Vasić o detaljima borbe sa karcinomom - Mislila sam da imam reumu, a onda se pogoršalo...

"Sine, mama ima rak!" Rada Vasić o detaljima borbe sa karcinomom - Mislila sam da imam reumu, a onda se pogoršalo...

Mondo 23.12.2023
Rada Vasić još jednom je govorila o bolesti sa kojom se bori, ali i svom zdravstvenom stanju uopšte. Rada Vasić još jednom je govorila o bolesti sa kojom se bori, ali i svom zdravstvenom stanju uopšte. Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić, majka… »
"Ne znam šta me čeka": Rada Vasić otkrila detalje borbe sa opakom bolešću: "Kada sam ugledala ćerku i rekla joj da imam…

"Ne znam šta me čeka": Rada Vasić otkrila detalje borbe sa opakom bolešću: "Kada sam ugledala ćerku i rekla joj da imam…

Blic 23.12.2023
Rijaliti učesnica Rada Vasić, majka blizanaca Mike i Gibe Vasića, danas Ivane i Ane Nikolić, obolela je od karcinoma dojke, zbog čega je morala na hitnu operaciju. Rada je sada otkrila kada je krenula njena borba, a spomenula je trenutak kada je… »
Deca su počela da plaču, moram zbog njih da budem jaka: Bolna ispovest Rade Vasić o teškoj borbi sa rakom, ispovest kida…

Deca su počela da plaču, moram zbog njih da budem jaka: Bolna ispovest Rade Vasić o teškoj borbi sa rakom, ispovest kida…

Alo 23.12.2023
Ona ističe i da je ju je rastužio Brendon, koji je zaplakao tokom njihovog lajva zbog njenog trenutnog stanja. Bivša rijaliti učesnica Rada Vasić teško je bolesna, a njen snimak koji je objavila na Tiktoku, na kom kiti jelku bez trunke kose, sve je… »

Vesti dana »