Povezane vesti
"Presvlačim se, na vrata mi kucaju Jelena i Novak!" Željko Samardžić o slavnom srpskom paru - ovako su ga iznenadili!
Mondo 23.12.2023
Željko Samardžić ispričao je detalje poznanstva sa Jelenom i Novakom Đokovićem. Željko Samardžić ispričao je detalje poznanstva sa Jelenom i Novakom Đokovićem. Željko Samardžić održao je prvi od šest zakazanih koncerata u MTS dvorani, a… »
"Presvaličio sam se a onda su mi Novak i Jelena zakucali na vrata" Željko otkrio kakvo su mu je iznenađenje priredili pred…
Kurir 23.12.2023
Pevač Željko Samaradžić održao je prvi u nizu novogodišnjih koncerata. On se na konferenciji za medije pojavio sa suprugom Majom i unucima te otkrio da je spreman da publici priredi pravi spektakl za pamćenje. - Ja sam uvek bio privržen porodici… »
Vesti dana »
"Bajatović i vlast u zagrljaju kriminala": Uhapšeni direktor Gradskog preduzeća bio u SPS-u, pa u SNS-u (foto)
Pravda pre 1 satjoš 90 povezanih
Naredba za sprovođenje istrage protiv okrivljenih za pad nadstrešnice potvrdila objavljivana istraživanja Insajdera (VIDEO)
Insajder pre 4 satijoš 87 povezanih
Izraelski avioni intenzivno napadaju Bejrut i južna predgrađa pre primirja
Beta pre 1 satjoš 66 povezanih
Trenera Štutgarta ne vara Zvezdin položaj na tabeli: Razumemo zašto nisu osvojili nijedan bod
Sportski žurnal pre 5 satijoš 42 povezane
Tramp preti povećanjem carina Kini, Meksiku i Kanadi: Šta to znači i kakve su reakcije?
Danas pre 7 satijoš 36 povezanih