Повезане вести

"Кренула сам по сина, доводим га кући последњи пут": Огласила се мајка дечака који је настрадао у Ваљеву

"Кренула сам по сина, доводим га кући последњи пут": Огласила се мајка дечака који је настрадао у Ваљеву

Телеграф 23.12.2023
Дечак ће бити сахрањен сутра око 13 сати. Ђ. И. (15) из Шапца настрадао је јуче у Ваљеву у близини пруге, када се нашао у струјном колу високог напона и задобио опекотине опасне по живот, а његова мајка, која је и препознала… »
"Очи моје склопиле су се пре времена, Сине чекај ме и извини што...": Огласила се неутешна мајка настрадалог дечака (15) у…

"Очи моје склопиле су се пре времена, Сине чекај ме и извини што...": Огласила се неутешна мајка настрадалог дечака (15) у…

Курир 23.12.2023
Ђ. И. (15) из Шапца настрадао је јуче у Ваљеву у близини пруге, када се нашао у струјном колу високог напона и задобио опекотине опасне по живот, а његова мајка, која је и препознала тело свог сина, потресним речима се… »
"Хвала за време које смо провели с тобом": Школа се опростила од дечака који је погинуо у Ваљеву

"Хвала за време које смо провели с тобом": Школа се опростила од дечака који је погинуо у Ваљеву

Телеграф 23.12.2023
Тело дечака пронађено је рано јуче, а судско-медицинском обдукцијом у Општој болници у Ваљеву утврђен је узрок смрти. Ђ. И. (15) из околине Шапца, настрадао је у ноћи између четвртка и петка у близини барске пруге када се попео… »
"Био је добар друг и надарен ученик, нека му је лака земља" Потресни опроштај од дечака (15) ког је убила струја у Ваљеву

"Био је добар друг и надарен ученик, нека му је лака земља" Потресни опроштај од дечака (15) ког је убила струја у Ваљеву

Курир 23.12.2023
Петнаестогодишњи Ђ. И. из Шапца, ученик Техничке школе у Ваљеву, настрадао је у ноћи између четвртка и петка у близини барске пруге, када се нашао у струјном колу високог напона и задобио опекотине опасне по живот. Техничка… »
"Отишао је у шетњу и више се није вратио": Детаљи трагедије у Ваљеву: Дечака (15) убила струја док се пео на вагон

"Отишао је у шетњу и више се није вратио": Детаљи трагедије у Ваљеву: Дечака (15) убила струја док се пео на вагон

Блиц 22.12.2023
Петнаестогодишњи Ђ. И. из Шапца, ученик Техничке школе у Ваљеву, настрадао је у ноћи између четвртка и петка у близини барске пруге, када се нашао у струјном колу високог напона и задобио опекотине опасне по живот. Нестанак… »

Вести дана »