Povezane vesti
Duljaj otkrio sve o skandalu u Partizanu: "Novac ne ide na račun kluba, supruga mu prima 100.000 dinara"
Mondo 23.12.2023
Igor Duljaj ispričo je sve u vezi skandala koji potresa Partizan. Igor Duljaj ispričo je sve u vezi skandala koji potresa Partizan. Partizan je polusezonu završio kao prvoplasirani tim. Pobedio je Crvenu zvezdu u derbiju i na pauzu je otišao sa bodom… »
"Skandal! Beže kad me vide! Nema para za trenere, a žena mu vodi sajt za 100.000!" Šokantno otkriće Duljaja o stanju u…
Kurir 23.12.2023
Trener Partizana, Igor Duljaj, bez dlake na jeziku je govorio o problemima unutar kluba. U intervjuu za "Žurnal", Duljaj je pričao o mnogim stvarima, među njima je omladinska škola crno-belih. - Znam da mnogi iz omladinske škole beže kad me vide... Zato… »
Vesti dana »

Sneg u ivanjičkom kraju paralisao puteve, Golija i Brus bez struje
Sputnik pre 3 minutajoš 35 povezanih

Meteorolog Sovilj: Danas će sneg oboriti rekord u Srbiji, a evo kakva nam se zima sprema
Nova pre 38 minutajoš 25 povezanih

Zbog preleta drona saobraćaj bio obustavljen na aerodromu u Minhenu
N1 Info pre 1 satjoš 15 povezanih

Objavljena imena ubijenih u Mančesteru! Rabin sprečio napadača da uđe u sinagogu! Mere bezbednosti na najvišem nivou posle terorističkog napada! (foto/video)
Kurir pre 48 minutajoš 13 povezanih

Novi Sad: Dok odbornici raspravljaju o planovima i garaži, građani zahtevaju izbore
Vreme pre 1 satjoš 9 povezanih