Повезане вести
Несторовић: Ни са ким нећемо у коалицију, нити ћемо неког подржати, ако треба - нови избори
Радио 021 23.12.2023
Носилац листе "Ми - глас народа" Бранимир Несторовић рекао је да та листа неће ићи ни са једном странком у коалицију, нити ће некога подржати и поручио да ако треба - иде се на нове изборе у Београду. "Нема потребе да се… »
'Нека буду нови избори у Београду', поручио Несторовић
Слободна Европа 23.12.2023
Носилац изборне проруске листе "Ми, глас из народа" Бранимир Несторовић изјавио је да је та листа једногласно донела одлуку да неће ући у коалицију ни са ким на нивоу Београда, нити ће иког подржати и поручио да се иде на нове… »
Несторовић: Нећемо ићи у коалицију ни са ким и нећемо правити никакве компромисе (видео)
Правда 23.12.2023
Покрет "Ми - Глас из народа" донео је одлуку да у Скупштини Београда неће дати већину ни власти ни опозицији и да су спремни за понављање избора. На конференцији за медије појавили су се сви чланови руководства "Ми - Глас из… »
Ово су услови Несторовића да уђе у коалицију са СНС
Нова 23.12.2023
Од одлуке Бранимира Несторовића и његовог покрета зависи да ли ће Београд добити нову градску власт или ће се поново ићи на изборе. За сада, контроверзни доктор рекао је шта не жели - коалицију са "Србијом против насиља". Када… »
Несторовић: "Нећемо компромисе, нека буду нови избори у Београду"
Телеграф 23.12.2023
Уколико се избори понове у Београду, Нестровић је рекао да очекује да ће остварити боље резултате. Носилац листе "Ми - глас народа" Бранимир Несторовић рекао је данас да та листа неће ићи ни са једном странком у коалицију, нити… »
Вести дана »
Зејна се више неће такмичити за Србију? На наступ дала 10.000 € па јавно поткачила РТС, сумња у број гласова
Мондо пре 3 сатајош 24 повезане
Лавина представља Србију на Еуросонгу! УБЕДЉИВА ПОБЕДА ПРВИ ПУТ СЕ СЛОЖИЛИ ПУБЛИКА И ЖИРИ!
Свет & Скандал пре 2 сатајош 18 повезаних
На власти 37 година, „све и свја“ у Ирану: Ко је ајатолах Али Хамнеи, за ког Израел тврди да је убијен?
Данас пре 7 сатијош 1 повезана