Povezane vesti
"Nema deo ramena, samo metal": Ovi detalji o Goranu Bregoviću do sada nisu dospeli u javnost, menadžer otkrio sve: "Dao sam mu…
Blic 23.12.2023
Poznati menadžer Radomir Raka Marić otkrio je do sada nepoznate detalje iz života Gorana Bregovića. Kako je Marić istakao u intervjuu za domaće medije, on mu je letos davao injekcije svakog dana kada je pao sa motora. - Moj odnos sa njim je sada takav da… »
"Dao sam mu 30 injekcija, nema deo ramena" Raka Marić otkrio detalj koja nikad pre nije dospela u javnost o Goranu Bregoviću
Kurir 23.12.2023
Estradni menadžer Raka Marić najveći karijerni uspeh ostvario je tokom saradnje sa Bijelim dugmetom a njegovo prijateljstvo sa Goranom Bregovićem postalo je neraskidivo. Raka je otkrio u kakvom stanju je Bregović nakon saobraćajne nesreće, odnosno pada… »
Vesti dana »

Francuska osudila plan Izraela Pariz oštro kritikovao ideju Tel Aviva da preuzme kontrolu nad gradom Gaza
Večernje novosti pre 51 minutajoš 35 povezanih

Tramp prepušta Putinu ključne teritorije koje je Rusija okupirala: Ovo su detalji sporazuma Vašingtona i Moskve!
Kurir pre 37 minutajoš 36 povezanih

Popović prešao administrativni prelaz: Nema nikakvog sporazuma s pravosuđem Aljbina Kurtija
Euronews pre 1 satjoš 34 povezane