Povezane vesti
"To je bila velika promena u odnosu na život u jednom malom selu" Evo čime se Dragana fascinirala kad iz Kasidola došla u BG
Kurir 23.12.2023
Dragana Mirković, u devetnaestoj emisiji " Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom 20 sati na Kurir televiziji, ispričala je kako se brzo i lako privikla na život u velikom gradu. - Na život u Beogradu navikla sam se začuđujuće… »
"Kad sam se odselila iz Kasidola..." Dragana Mirković otkrila kako se osećala kad je prešla u Beograd, ovoga se najviše plašila…
Kurir 23.12.2023
Dragana Mirković, u devetnaestoj emisiji " Rame uz rame sa Draganom", koji se emituje subotom i nedeljom 20 sati na Kurir televiziji, otkrila je kako se osećala kada je iz Kasidola prešla u srpsku prestonicu. - Kad sam se prvi put odselila iz Kasidola i… »
Vesti dana »

Samit Trampa i Putina na Aljasci: diplomatski napori, izazovi i ocene o ishodu pregovora o Ukrajini
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 47 povezanih

"Moramo da završimo posao": Netanjahu se oglasio povodom plana Izraela da zauzme Gazu: Stao je pred mape i najavio rat do uništenja
Blic pre 23 minutajoš 16 povezanih

Pojačane saobraćajne kontrole u Srbiji i hermetičko zatvaranje Guče tokom festivala trubača
Naslovi.ai pre 33 minutajoš 14 povezanih