Povezane vesti

Siniša je planirao da poseti Kontea i De Zerbija

Siniša je planirao da poseti Kontea i De Zerbija

Sportski žurnal 23.12.2023
Mihajlovićeva supruga Arijana otkrila je neke detalje iz poslednjih meseci života legendarnog fudbalera. Prošlo je godinu dana otkako je Siniša Mihajlović izgubio bitku sa opakom bolešću. Njegova supruga Arijana u intervjuu za magazin Či otkrila… »
Bilo je užasno, osećala sam svuda po kući! Potresna ispovest Mihine udovice: Nedelju dana pre nego što je umro...

Bilo je užasno, osećala sam svuda po kući! Potresna ispovest Mihine udovice: Nedelju dana pre nego što je umro...

Mondo 23.12.2023
Arijana Mihajlović je za italijanske medije pričala o uspomenama na supruga Sinišu koji je preminuo pred kraj prošle godine. Arijana Mihajlović je za italijanske medije pričala o uspomenama na supruga Sinišu koji je preminuo pred kraj prošle… »
Arijana progovorila prvi put posle sinišine smrti: Provela sam 4 godine po bolnicama, nedostaje mi kao vazduh! Bolno!

Arijana progovorila prvi put posle sinišine smrti: Provela sam 4 godine po bolnicama, nedostaje mi kao vazduh! Bolno!

Kurir 23.12.2023
Godinu dana nakon smrti Siniše Mihajlovića, njegova supruga Arijana pričala o životu posle 16. decembra 2022. godine. Siniša se hrabro borio sa najtežim protivnikom do samog kraja, ali je nakon nešto više od tri godine borbe preminuo prošlog… »

Vesti dana »