Povezane vesti
"Ne mogu da verujem da na to za sat vremena potrošite moju nedeljnu platu" Nepalka radi u Hrvatskoj i ovome ne može da se…
Kurir 23.12.2023
Kada je iz velikog Katmandua stigla u Evropu, Barša je očekivala visoke zgrade, pa je na putu iz Zagreba u malena Sela pored Siska ostala šokirana pejzažom kojim dominiraju kućice. Ono što nije očekivala je da će upravo radeći u kafiću u Selima postati… »
Video Nepalke koja radi u Hrvatskoj postao viralan u regionu: „Ne mogu da verujem da na to za sat vremena potrošite moju…
Nova 23.12.2023
Šta joj je to najčudnije? Kada je iz velikog Katmandua stigla u Evropu, Barša je očekivala visoke zgrade, pa je na putu iz Zagreba u malena Sela pored Siska ostala šokirana pejzažom kojim dominiraju kućice. Ono što nije očekivala je da će upravo radeći u… »
Vesti dana »
Napadač na Trampovoj večeri 31-godišnji Kol Tomas Alen iz Los Anđelesa
Beta pre 17 minutajoš 67 povezanih
Pucnjava na večeri dopsinika Bele kuće: Tramp evakuisan, Melanija se krila ispod stola, napadač uhapšen, ranjen agent (FOTO, VIDEO)
Danas pre 42 minutajoš 81 povezana
"Video sam da mi prilazi neko veliki kao pakao": Igrač Minesote provocirao, pa dobio Jokićevu lekciju
Mondo pre 6 minutajoš 75 povezanih
Vremenska prognoza za nedelju, 26. april: Sunčano i vetrovito sa prolaznim naoblačenjem
Beta pre 32 minutajoš 20 povezanih