Povezane vesti
„Jó napot! Ne razumem, ja sam iz Paraćina“: U ovim gradovima Mađari su dobili 4 puta više glasova nego što ih je na spisku…
Nova 23.12.2023
Pored brojnih nelogičnosti i očiglednih izbornih prevara, posle objavljivanja rezultata izbora uočen je jedan fenomen koji nije do sada bio prisutan u izbornim ciklusima. Naime, u 39 opština i gradova u kojima žive građani mađarske nacionalnosti… »
SVM je u nekim mestima dobio četiri puta više glasova nego što ima Mađara
Vreme 23.12.2023
Izbori 2023 U 39 opština i gradova u kojima prema popisu iz 2022. godine živi 540 građana mađarske nacionalnosti, Savez vojvođanskih Mađara dobio je 2.196 glasova. U 39 opština i gradova u kojima žive građani mađarske nacionalnosti zabeleženo je četiri… »
„Jó napot! Ne razumem, ja sam iz Paraćina“: U ovim gradovima Mađari su dobili 4 puta više glasova nego što ih je na spisku…
Nova 23.12.2023
Pored brojnih nelogičnosti i očiglednih izbornih prevara, posle objavljivanja rezultata izbora uočen je jedan fenomen koji nije do sada bio prisutan u izbornim ciklusima. Naime, u 39 opština i gradova u kojima žive građani mađarske nacionalnosti… »
Vesti dana »
Cena nafte Brent pala na manje od 100 dolara za barel nakon vesti o pregovorima SAD i Irana
Insajder pre 40 minutajoš 26 povezanih
Jokić dobio pitanje o istorijskoj partiji, odgovorio onako kako samo on ume
Nova pre 1 satjoš 48 povezanih
Alarm celoj Srbiji! Stiže drastična promena vremena, RHMZ se hitno oglasio: Kiša, sneg i opasno zahlađenje već u petak!
Blic pre 1 satjoš 22 povezane
BLOG UŽIVO: Iranska revolucionarna garda pokrenula 80. talas napada u četiri zemlje; Makron pozvao Iran da prekine napade i oslobodi Ormuz
Insajder pre 15 minutajoš 16 povezanih
Otkud sad i ona? Janik Siner zbog Bosanke ostavio Ruskinju, a sada je u njegovoj loži viđena još jedna lepotica iz komšiluka
Večernje novosti pre 40 minutajoš 21 povezana