Повезане вести

Сви стајлинзи Милице Павловић и карлеуше на концерту! Од уских костима, до свечаних хаљина - "грми" са свих страна

Сви стајлинзи Милице Павловић и карлеуше на концерту! Од уских костима, до свечаних хаљина - "грми" са свих страна

Мондо 24.12.2023
Погледајте шта су све Милица Павловић и Јелена Карлеуша носиле на концерту! Погледајте шта су све Милица Павловић и Јелена Карлеуша носиле на концерту! Синоћ је у одржан прави спектакл у Београдској арени који је приредила једна… »
(Видео) "Баба и деда су ми били све, а и ја њима": Најемотивнији моменат на концерту Милице Павловић: "Породично благо"

(Видео) "Баба и деда су ми били све, а и ја њима": Најемотивнији моменат на концерту Милице Павловић: "Породично благо"

Блиц 24.12.2023
Певачица Милица Павловић одржала је вечерас спектакуларан концерт у Штарк Арени, а један сегмент концерта посветила је баки и деки, који су преминули. Милицу су бака и дека одгајили, а емоције у Штарк Арени бујале су док су се на… »
Милица Павловић боса сишла у публику: Пева "Проверено", фанови одлепили, сви хоће да је додирну (Видео)

Милица Павловић боса сишла у публику: Пева "Проверено", фанови одлепили, сви хоће да је додирну (Видео)

Блиц 24.12.2023
Једна од највећих музичких звезда у нашем региону, Милица Павловић, је на спектакуларан начин отворила свој први солистички концерт у Штарк Арени. Милица је певала пред 20.000 људи, пресвукла се неколико пута и одушевила све, а… »
"Пући ће ми срце, јер стојим са оваквом величином": Ево ко је специјални гост на концерту Милице Павловић: Сви у глас…

"Пући ће ми срце, јер стојим са оваквом величином": Ево ко је специјални гост на концерту Милице Павловић: Сви у глас…

Блиц 23.12.2023
Једна од највећих музичких звезда у нашем региону, Милица Павловић, је на спектакуларан начин отворила свој први солистички концерт у Штарк Арени. Пред око 20.000 људи, који су фанатично аплаудирали, вриштали и били у трансу… »
(Видео) "рекли су да сељанчица из буниброда неће успети": Милица Павловић на бицикли на бини, публика у трансу због ове…

(Видео) "рекли су да сељанчица из буниброда неће успети": Милица Павловић на бицикли на бини, публика у трансу због ове…

Блиц 23.12.2023
Једна од највећих музичких звезда у нашем региону, Милица Павловић вечерас има спектакуларан концерт у Штарк Арени. Ефекти, костими, кореографије, све је било испред времена. Посебан хаос у Штарк Арени десио се када је Милица… »
Алфа жена! Милица Павловић се пресвукла на концерту, а кад је скинула дугачки љубичасти огртач свима су пале вилице (Видео)…

Алфа жена! Милица Павловић се пресвукла на концерту, а кад је скинула дугачки љубичасти огртач свима су пале вилице (Видео)…

Блиц 23.12.2023
Једна од највећих музичких звезда у нашем региону, Милица Павловић, је на спектакуларан начин отворила свој први солистички концерт у Штарк Арени. Пред око 20.000 људи, који су фанатично аплаудирали, вриштали и били у трансу… »
Милица Павловић као Богиња у краљевској столици: Публика вриштала углас кад се певачица појавила на сцени (Видео)

Милица Павловић као Богиња у краљевској столици: Публика вриштала углас кад се певачица појавила на сцени (Видео)

Блиц 23.12.2023

Вести дана »