Повезане вести

Медведев: Ја могу да будем и ван Топ 10, али Новак је увек ту

Медведев: Ја могу да будем и ван Топ 10, али Новак је увек ту

Политика 24.12.2023
Руски тенисер Данил Медведев открио је да има велике амбиције у предстојећој 2024. години. Освајач Ју-Ес опена из 2021. године завршио је недавну сезону на трећем месту АТП листе, а његова жеља је да остане у самом светском… »
Ове речи о Новаку показују његову величину, велики ривал му одао признање

Ове речи о Новаку показују његову величину, велики ривал му одао признање

Нова 24.12.2023
Медведев нема дилему. Данил Медведев се осврнуо на тениску сезону иза нас и изнео своја очекивања за следећу годину. „Једино у шта можете да будете сигурни је да ће Новак Ђоковић бити ту- Све друго може да се промени, ја могу да… »
''Ја могу и да испаднем из топ 10, једино је Ђоковић увек ту'' Данил Медведев више верује Новаку него себи

''Ја могу и да испаднем из топ 10, једино је Ђоковић увек ту'' Данил Медведев више верује Новаку него себи

Вечерње новости 24.12.2023
Руски тенисер, Данил Медведев осврнуо се на тениску 2023. годину, и најавио занимљу следећу сезону. Тањуг/АП Он је годину завршио на трећем месту АТП листе, први је Новак Ђоковић, а други Карлос Алкараз. - Ако узмемо у обзир… »
Медведев: Све се мења, само је Новак увек у врху

Медведев: Све се мења, само је Новак увек у врху

Спорт клуб 24.12.2023
Трећи на свету, са једним великим финалем, две титуле на мастерсима и још три на осталим турнирима – Данил Медведев је био један од главних актера године чији последњи дани управо истичу. Са 27 година је довољно млад да се нада… »

Вести дана »