Povezane vesti
Medvedev: Ja mogu da budem i van Top 10, ali Novak je uvek tu
Politika 24.12.2023
Ruski teniser Danil Medvedev otkrio je da ima velike ambicije u predstojećoj 2024. godini. Osvajač Ju-Es opena iz 2021. godine završio je nedavnu sezonu na trećem mestu ATP liste, a njegova želja je da ostane u samom svetskom vrhu i dodatno napreduje kao… »
Ove reči o Novaku pokazuju njegovu veličinu, veliki rival mu odao priznanje
Nova 24.12.2023
Medvedev nema dilemu. Danil Medvedev se osvrnuo na tenisku sezonu iza nas i izneo svoja očekivanja za sledeću godinu. „Jedino u šta možete da budete sigurni je da će Novak Đoković biti tu- Sve drugo može da se promeni, ja mogu da ispadnem iz prvih deset… »
''Ja mogu i da ispadnem iz top 10, jedino je Đoković uvek tu'' Danil Medvedev više veruje Novaku nego sebi
Večernje novosti 24.12.2023
Ruski teniser, Danil Medvedev osvrnuo se na tenisku 2023. godinu, i najavio zanimlju sledeću sezonu. Tanjug/AP On je godinu završio na trećem mestu ATP liste, prvi je Novak Đoković, a drugi Karlos Alkaraz. - Ako uzmemo u obzir prošlu godinu i mnoge… »
Medvedev: Sve se menja, samo je Novak uvek u vrhu
Sport klub 24.12.2023
Treći na svetu, sa jednim velikim finalem, dve titule na mastersima i još tri na ostalim turnirima – Danil Medvedev je bio jedan od glavnih aktera godine čiji poslednji dani upravo ističu. Sa 27 godina je dovoljno mlad da se nada da će 2024. biti još… »
Vesti dana »
Haland srušio Brazil: Norveška u četvrtfinalu Svetskog prvenstva
Newsmax Balkans pre 4 satijoš 16 povezanih
Najbolji meč Mundijala - Engleska srušila kletvu "Asteke" za četvrtfinale!
B92 pre 16 minutajoš 12 povezanih
Nejmar u suzama rekao zbogom Brazilu! Jurio je Pelea, nosio naciju na leđima, ali jedna stvar će ga proganjati zauvek!
Kurir pre 36 minutajoš 11 povezanih
Skupštinski odbor utvrdio da je 10 zakonskih predloga u skladu s Ustavom
Danas pre 10 satijoš 2 povezane
Tramp pozdravio odluku: FIFA poništila crveni karton američkom fudbaleru pred meč osmine finala
Danas pre 7 satijoš 6 povezanih