Povezane vesti
Milica Pavlović posle koncerta u areni u debelom minusu! Evo koliko će otplaćivati taj dug, a onda nazdravila njegovom…
Kurir 24.12.2023
Milica Pavlović održala veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, a posle tri sata programa za medije je otvorila dušu i progovorila o karijeri, zaradi, porodici i kolegama. - Magično se osećam sada. Da li je sve proteklo kako treba? - Iskrena… »
Ne zanima me koliko ću dugo ovo otplaćivati, ponosna sam! Milica sumirala utiske posle Arene pa nazdravila ovom rakijom
Mondo 24.12.2023
Milica Pavlović je nakon spektakla u Areni nazdravila na konferenciji za novinare posebnom rakijom, pa progovorila o zaradi. Milica Pavlović je nakon spektakla u Areni nazdravila na konferenciji za novinare posebnom rakijom, pa progovorila o zaradi… »
Koncert sam posvetila njima: Milica Pavlović sumirala utiske nakon muzičko-scenskog spektakla (foto/video)
Večernje novosti 24.12.2023
NAJVEĆA mlada regionalna muzička zvezda Milica Pavlović sinoć je održala veliki solistički koncert, u prepunoj "Štark Areni" u Beogradu i time započela turneju "Lav". Foto: ATA images Kada se pojavila na bini, Milicu je publika pozdravila ogromnim… »
"Ne zanima me koliko ću otplaćivati Arenu, sve dok me glas služi za mene nema zime" Milica Pavlović otvorila dušu nakon…
Blic 24.12.2023
Milica Pavlović napravila je sinoć spektakularan koncert u Štark Areni. Nakon nastupa ona je za domaće medije sumirala utiske i tom prilikom pričala zarati, tremi, porodici i podršci koju je imala. Milica je otkrila da je na koncertu bilo par… »
Vesti dana »
Bajden pomilovao sina Hantera u slučajevima utaje poreza i posedovanja oružja
N1 Info pre 45 minutajoš 14 povezanih
Kfor potvrdio: Priština tražila ovlašćenje za potencijalno slanje tzv. Kbs na sever - nismo dozvolili
Pravda pre 1 satjoš 10 povezanih
Nikola Jokić piše istoriju NBA lige: Reprezentativac Srbije uprkos porazu ostvario neverovatno dostignuće! (foto) (video)
Hot sport pre 1 satjoš 12 povezanih
SAD, Francuska, Nemačka i Velika Britanija pozvale na smirivanje tenzija u Siriji
Beta pre 44 minutajoš 7 povezanih
Advokatska komora Beograda: Trodnevna obustava rada advokata zbog izmene Krivičnog zakonika
Beta pre 2 satajoš 6 povezanih