Повезане вести
Милица Павловић после концерта у арени у дебелом минусу! Ево колико ће отплаћивати тај дуг, а онда наздравила његовом ракијом…
Курир 24.12.2023
Милица Павловић одржала велики солистички концерт у Београдској арени, а после три сата програма за медије је отворила душу и проговорила о каријери, заради, породици и колегама. - Магично се осећам сада. Да ли је све протекло… »
Концерт сам посветила њима: Милица Павловић сумирала утиске након музичко-сценског спектакла (фото/видео)
Вечерње новости 24.12.2023
НАЈВЕЋА млада регионална музичка звезда Милица Павловић синоћ је одржала велики солистички концерт, у препуној "Штарк Арени" у Београду и тиме започела турнеју "Лав". Фото: АТА имагес Када се појавила на бини, Милицу је публика… »
"Не занима ме колико ћу отплаћивати Арену, све док ме глас служи за мене нема зиме" Милица Павловић отворила душу након…
Блиц 24.12.2023
Милица Павловић направила је синоћ спектакуларан концерт у Штарк Арени. Након наступа она је за домаће медије сумирала утиске и том приликом причала зарати, треми, породици и подршци коју је имала. Милица је открила да је на… »
Вести дана »
"За сада нема говора о састанку Путина и Трампа до краја године": Песков открио шта је потребно да би сусрет био продуктиван
Курир пре 7 минутајош 17 повезаних
РХМЗ јавља: Ако сте управо кренули на посао, једна појава прети да вам поквари јутро - отворите четворе очи за воланом!
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних
Двоструко убиство у Никшићу: Тела мушкарца и жене нађена у стану
Вечерње новости пре 57 минутајош 12 повезаних
Индијана сломила Сакраменто, Минесоти мало 40 поена Едвардса
Спорт клуб пре 32 минутајош 13 повезаних
Колоне на Газели, Панчевцу и код Аутокоманде: Јутарњи шпиц у Београду, саобраћај успорен у овим деловима града (фото)
Курир пре 2 минутајош 9 повезаних