Povezane vesti
Milica Pavlović posle koncerta u areni u debelom minusu! Evo koliko će otplaćivati taj dug, a onda nazdravila njegovom…
Kurir 24.12.2023
Milica Pavlović održala veliki solistički koncert u Beogradskoj areni, a posle tri sata programa za medije je otvorila dušu i progovorila o karijeri, zaradi, porodici i kolegama. - Magično se osećam sada. Da li je sve proteklo kako treba? - Iskrena… »
Koncert sam posvetila njima: Milica Pavlović sumirala utiske nakon muzičko-scenskog spektakla (foto/video)
Večernje novosti 24.12.2023
NAJVEĆA mlada regionalna muzička zvezda Milica Pavlović sinoć je održala veliki solistički koncert, u prepunoj "Štark Areni" u Beogradu i time započela turneju "Lav". Foto: ATA images Kada se pojavila na bini, Milicu je publika pozdravila ogromnim… »
"Ne zanima me koliko ću otplaćivati Arenu, sve dok me glas služi za mene nema zime" Milica Pavlović otvorila dušu nakon…
Blic 24.12.2023
Milica Pavlović napravila je sinoć spektakularan koncert u Štark Areni. Nakon nastupa ona je za domaće medije sumirala utiske i tom prilikom pričala zarati, tremi, porodici i podršci koju je imala. Milica je otkrila da je na koncertu bilo par… »
Vesti dana »

Kijev objavio snimak – udar na ruske specijalce kod Sudže; komandant "Ahmata": Velika ofanziva, zažaliće što su došli u Kursk
RTS pre 51 minutajoš 30 povezanih

Havran: Moram da budem prezadovoljna rezultatom; Rakonjac: Priželjkivali smo medalju
Politika pre 15 minutajoš 30 povezanih

Priveden jer je navodno vređao članove SNS-a dok su delili propagandni materijal
N1 Info pre 3 satajoš 22 povezane