Повезане вести

Милица Павловић после концерта у арени у дебелом минусу! Ево колико ће отплаћивати тај дуг, а онда наздравила његовом ракијом…

Милица Павловић после концерта у арени у дебелом минусу! Ево колико ће отплаћивати тај дуг, а онда наздравила његовом ракијом…

Курир 24.12.2023
Милица Павловић одржала велики солистички концерт у Београдској арени, а после три сата програма за медије је отворила душу и проговорила о каријери, заради, породици и колегама. - Магично се осећам сада. Да ли је све протекло… »
Концерт сам посветила њима: Милица Павловић сумирала утиске након музичко-сценског спектакла (фото/видео)

Концерт сам посветила њима: Милица Павловић сумирала утиске након музичко-сценског спектакла (фото/видео)

Вечерње новости 24.12.2023
НАЈВЕЋА млада регионална музичка звезда Милица Павловић синоћ је одржала велики солистички концерт, у препуној "Штарк Арени" у Београду и тиме започела турнеју "Лав". Фото: АТА имагес Када се појавила на бини, Милицу је публика… »
"Не занима ме колико ћу отплаћивати Арену, све док ме глас служи за мене нема зиме" Милица Павловић отворила душу након…

"Не занима ме колико ћу отплаћивати Арену, све док ме глас служи за мене нема зиме" Милица Павловић отворила душу након…

Блиц 24.12.2023
Милица Павловић направила је синоћ спектакуларан концерт у Штарк Арени. Након наступа она је за домаће медије сумирала утиске и том приликом причала зарати, треми, породици и подршци коју је имала. Милица је открила да је на… »

Вести дана »