Повезане вести
"Знала сам и да плачем" Драгана Мирковић о највећој животној прекретници: Отишла сам са једним кофером...
Курир 24.12.2023
Драгана Мирковић, у двадесетој емисији " Раме уз раме са Драганом", који се емитује суботом и недељом 20 сати на Курир телевизији, открила је шта је за њу била највећа животна прекретница. Фолк дива данас живи луксузним… »
Отишла сам из једне дивне куће у стан од 50 квадрата: Драгана признала да је плакала - "Огромна је то промена"
Мондо 24.12.2023
Певачица Драгана Мирковић открила на шта је била спремна због љубави. Певачица Драгана Мирковић открила на шта је била спремна због љубави Фолк певачица Драгана Мирковић већ годинама живи у Аустрији, у велелепном замку у… »
Сада ужива, а некада није било тако! Драгана Мирковић о животу у Бечу: Отишла сам у стан од 50 квадрата! Шок детаљи
Курир 24.12.2023
Драгана Мирковић, у двадесетој емисији " Раме уз раме са Драганом", који се емитује суботом и недељом 20 сати на Курир телевизији, испричала је како је изгледао живот у Бечу. Чувена фолк дива већ годинама живи у Аустрији, а у… »
"У том тренутку сам имала име и презиме и моје песме!" Ево шта је Драгани Мирковић најтеже пало у животу: Отишла сам...
Курир 24.12.2023
Драгана Мирковић, у двадесетој емисији " Раме уз раме са Драганом", који се емитује суботом и недељом 20 сати на Курир телевизији, испричала је шта је за њу била највећа животна прекретница. - Највећа прекретница у мом животу… »
Вести дана »
Лопандић: Вучић прича о ЕУ, а летос је ишао у Москву и Пекинг - тако се не отварају кластери
Радио 021 пре 5 минутајош 48 повезаних
Умрла жена (79) коју је ударио камион на Матејевачком путу у Нишу: Имала вишеструке тешке повреде
Телеграф пре 1 сатјош 28 повезаних
НБС потврђује стабилност девизног тржишта упркос сезонском порасту потражње за евром
Наслови.аи пре 35 минутајош 34 повезане
Ситуација са НИС-ом и гасом: Вучић о роковима, секундарним санкцијама и диверзификацији снабдевања
Наслови.аи пре 1 сатјош 30 повезаних