Повезане вести
"Све љубави су ми биле трагичне, патио сам као коњ јер ме нису хтеле" Харис оголио душу: Мелина не пегла ни себи, све радим…
Курир 24.12.2023
Харис Џиновић је често каже у кафани, не седи уз дневник, има каже много слободног времена, кућа му је уредна и све је под конац. И дан-данас сам пегла, што је радио и од малена, а за младе има и савет и када су финансије и када… »
Животна прича бубе мирановић: Кад ме питаш ко сам ја и шта сам, погледаш само моју децу и то су одговори ја сам мајка добрих…
Курир 24.12.2023
Била је популарна фолкерка деведесетих, била је мис Југославије, а онда се изненада повукла и њене љубичасте косе више једноставно није било у јавности. Каже, она је тако желела. Неки би рекли - атипична певачица, нису је… »
Вести дана »
Премијер Црне Горе реаговао на предлог Вучића: "Ми вас чекамо у ЕУ од 2028, пожурите"
Радио 021 пре 1 сатјош 10 повезаних
Пензионерка покошена на пешачком прелазу у Нишу! Рођака настрадале описала трагедију: Ишла је да подигне паре, а онда се унука јавила плачући... (фото)
Курир пре 50 минутајош 11 повезаних
"Више од тога, молим сад..." Зеленски спреман за изборе, али под овим условима
Вечерње новости пре 29 минутајош 10 повезаних
Након јутарњег мраза следи топао децембарски дан Температура до 16 степени, али магла остаје ево какво нас време очекује наредних седам дана
Дневник пре 50 минутајош 9 повезаних
Тендер за санацију станица у Новом Саду, Бачкој Тополи и Суботици: Чекају ли нас вештачење и арбитража
Форбес пре 1 сатјош 1 повезана