Povezane vesti
"Sve ljubavi su mi bile tragične, patio sam kao konj jer me nisu htele" Haris ogolio dušu: Melina ne pegla ni sebi, sve radim…
Kurir 24.12.2023
Haris Džinović je često kaže u kafani, ne sedi uz dnevnik, ima kaže mnogo slobodnog vremena, kuća mu je uredna i sve je pod konac. I dan-danas sam pegla, što je radio i od malena, a za mlade ima i savet i kada su finansije i kada je ljubav u pitanju jer… »
Životna priča bube miranović: Kad me pitaš ko sam ja i šta sam, pogledaš samo moju decu i to su odgovori ja sam majka dobrih…
Kurir 24.12.2023
Bila je popularna folkerka devedesetih, bila je mis Jugoslavije, a onda se iznenada povukla i njene ljubičaste kose više jednostavno nije bilo u javnosti. Kaže, ona je tako želela. Neki bi rekli - atipična pevačica, nisu je pratili skandali i tračevi… »
Vesti dana »

Apelacioni sud ukinuo pritvor za pet osumnjičenih u slučaju pada nadstrešnice u Novom Sadu
Danas pre 1 satjoš 31 povezana

Ministarstvo prosvete uplatilo deo novca za plate fakultetima koji su obnovili rad
Beta pre 58 minutajoš 20 povezanih

Jel to Ajatolah upravo nazvao Trampa glupim? "Mudri ljudi koji poznaju Iran nikada se ne obraćaju jezikom pretnji, nismo od onih koji se predaju" (foto, video)
Kurir pre 32 minutajoš 71 povezana

Spremite se - Srbija je na udaru; Izdato upozorenje na veoma opasnu vremensku pojavu
B92 pre 2 satajoš 28 povezanih

Tramp razmišlja o ulasku u rat protiv Irana, ajatolah: ‘Bitka počinje’
Južne vesti pre 2 satajoš 12 povezanih