Povezane vesti

Primetila sam promenu u drugoj godini: Ispovest Goge Sekulić o problemu s kojim se suočava sin - "Prestao je da me zove"

Primetila sam promenu u drugoj godini: Ispovest Goge Sekulić o problemu s kojim se suočava sin - "Prestao je da me zove"

Mondo 24.12.2023
Pevačica Goga Sekulić otkrila s kakvim se izazovom suočava porodica. Pevačica Goga Sekulić otkrila s kakvim se izazovom suočava porodica Pevačica Goga Sekulić rešila je da progovori o problemu s kojim se suočava njen petogodišnji sin. Goga je… »
Rođen je zdrav, a primetila promenu kada je imao dve godine: Goga Sekulić o zdravstvenom problemu sina

Rođen je zdrav, a primetila promenu kada je imao dve godine: Goga Sekulić o zdravstvenom problemu sina

Story 24.12.2023
Za pevačicu Gogu Sekulić 11. decembar ostaće najvažniji dan u životu. Na taj dan, 2018. godine, rodila je sina koji je potpuno promenio život nje i njenog supruga Uroša Domanovića. Od supruga se rastala, a petogodišnji naslednik Vasilij Andrej je… »
"Promene sam videla kada je imao nepune dve godine, prestao je da me zove": Prva ispovest Goge Sekulić o problemu koji ima…

"Promene sam videla kada je imao nepune dve godine, prestao je da me zove": Prva ispovest Goge Sekulić o problemu koji ima…

Blic 24.12.2023
Pevačica Goga Sekulić prvi put je progovorila o problemu koji ima njen sin Vasilij Andrej. Naime, dečak sada ima pet godina i kasni u govoru, a Goga je o ovoj temi iskreno govorila i otkrila sa čime se susreću kako bi podigla svest o ovoj temi i… »

Vesti dana »