Povezane vesti
Primetila sam promenu u drugoj godini: Ispovest Goge Sekulić o problemu s kojim se suočava sin - "Prestao je da me zove"
Mondo 24.12.2023
Pevačica Goga Sekulić otkrila s kakvim se izazovom suočava porodica. Pevačica Goga Sekulić otkrila s kakvim se izazovom suočava porodica Pevačica Goga Sekulić rešila je da progovori o problemu s kojim se suočava njen petogodišnji sin. Goga je… »
Rođen je zdrav, a primetila promenu kada je imao dve godine: Goga Sekulić o zdravstvenom problemu sina
Story 24.12.2023
Za pevačicu Gogu Sekulić 11. decembar ostaće najvažniji dan u životu. Na taj dan, 2018. godine, rodila je sina koji je potpuno promenio život nje i njenog supruga Uroša Domanovića. Od supruga se rastala, a petogodišnji naslednik Vasilij Andrej je… »
"Promene sam videla kada je imao nepune dve godine, prestao je da me zove": Prva ispovest Goge Sekulić o problemu koji ima…
Blic 24.12.2023
Pevačica Goga Sekulić prvi put je progovorila o problemu koji ima njen sin Vasilij Andrej. Naime, dečak sada ima pet godina i kasni u govoru, a Goga je o ovoj temi iskreno govorila i otkrila sa čime se susreću kako bi podigla svest o ovoj temi i… »
Vesti dana »
Profesori stali uz studente i prihvatili njihove zahteve, Vučić poziva Rektorski kolegijum BU na dijalog
Glas Amerike pre 1 satjoš 42 povezane
Slučaj nadstrešnica: Tužilaštvo pokrenulo istragu o mogućoj korupciji
Jugmedia pre 2 satajoš 7 povezanih
Katarina Petrović: Studenti traže vladavinu prava, a zaposleni u MUP zato i postoje
Radio sto plus pre 5 satijoš 5 povezanih
Sutra se očekuje odgovor uprave Univerziteta u Beogradu na Vučićev poziv na dijalog
Euronews pre 41 minutajoš 24 povezane
Ministarka prosvete sa direktorima beogradskih škola u štrajku o mogućnostima normalizacije nastave
Beta pre 2 satajoš 24 povezane