Povezane vesti
Ima dva stana, a sin (5) nekretninu u Dubaiju: Pevači se hvale, pa evo i ja - onaj na Vračaru košta 300.000 evra!
Mondo 24.12.2023
Pevačica Goga Sekulić otkrila s kakvim se problemom suočava njen sin, ali i broj nekretnina u svom posedu. Pevačica Goga Sekulić otkrila s kakvim se problemom suočava njen sin, ali i broj nekretnina u svom posedu Pevačica Goga Sekulić gostovala je u… »
"Samo stan na Vračaru vredi: 300.000 evra" Goga Sekulić otkrila sve šta poseduje od nekretnina: "Pošto se kolege hvale, reći…
Blic 24.12.2023
Pevačica Goga Sekulić progovorila je o nekretninama, ali i o ljubavi. - Imam simpatiju, ali samo to ću reći. Imam i danas leptiriće u stomaku kad pomislim na to! Neću reći ko je, jer nikome više neću praviti reklamu, ali da, imam simpatiju, rekla je… »
Vesti dana »
Liga šampiona: Bajern već u četvrtfinalu, Atletiko blizu, Barselonine muke (VIDEO)
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
(Video) Putnik se živ zapalio u autobusu?! Plamen gutao sve pred sobom, najmanje šestoro mrtvih: Jezivi detalji užasa u Švajcarskoj
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Izmešta se ovo stajalište u Beogradu. Izmene traju sve do aprila, evo kako će saobraćati gradski prevoz
Blic pre 4 satijoš 1 povezana
Surovo šutersko veče tandema Dorsi – Piters: Olimpijakos na 2. mestu u Evroligi
Danas pre 2 satajoš 1 povezana