Повезане вести

Велика акција полиције: Потиснули демонстранте који су покушали упад у градску скупштину, протест се расуо! Опозиција тражи…

Велика акција полиције: Потиснули демонстранте који су покушали упад у градску скупштину, протест се расуо! Опозиција тражи…

Блиц 24.12.2023
Вечерас је одржан протест присталица листе "Србија против насиља" испред седишта Републичке изборне комисије (РИК). Захтев окупљених био је поништавање избора и расписивање нових, због наводне изборне крађе гласова. Након што… »
'Држава довољно јака да одбрани Београд', изјавио Вучић поводом протеста

'Држава довољно јака да одбрани Београд', изјавио Вучић поводом протеста

Слободна Европа 24.12.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је да је током опозиционог протеста испред Скупштине Београда 24. децембра тешко повређено двоје полицајаца, а више њих лакше, као и да је ухапшено више од 35 учесника протеста, које је… »
Вучић одбија испунити захтјеве демонстраната

Вучић одбија испунити захтјеве демонстраната

Ал Јазеера 24.12.2023
Ал Јазеерин Душан Хаџи Николић налази се између зграде Предсједништва Србије и градске скупштине у Београду, које су удаљене стотињак метара. Демонстранти у Београду покушавају ући у зграду градске скупштине. Према њима је… »
Завршен протест, у јуришу полиције повређено више људи, међу њима и новинар Нова.рс: Вучић тврди да је све припремано…

Завршен протест, у јуришу полиције повређено више људи, међу њима и новинар Нова.рс: Вучић тврди да је све припремано…

Нова 24.12.2023
Вечерас у Београду одржан је још један протест опозиције због изборне крађе. Овог пута грађани су се заједно са представницима опозиције упутили до Скупштине града где су их сачекале велике полицијске снаге. Након неколико сати… »
ВИДЕО Ухапшене грађане полиција води – у Скупштину

ВИДЕО Ухапшене грађане полиција води – у Скупштину

Нова 24.12.2023
Како јављају репортери Нова.рс, велике полицијске снаге кренуле су на грађане. Они су потиснули грађане који су се нашли код Скупштине града Београда. Један део полиције позициониран је у улици Драгослава Јовановића. Ухапшене… »
Владимир Обрадовић: Ово је нека врста окупације, тражили смо преговарачки тим

Н1 Инфо 24.12.2023
Дали смо предлог да Влада пошаље неки преговарачки тим да разговара са грађанима како би се ова изборна криза превазишла, рекао је Владимир Обрадовић, који је на изборима био кандидат за градоначелника испред Србије против… »

Нови магазин 24.12.2023
Дали смо предлог да Влада пошаље неки преговарачки тим да разговара са грађанима како би се ова изборна криза превазишла, рекао је Владимир Обрадовић, који је на изборима био кандидат за градоначелника испред Србије против… »
Новаковић: Нека хапси, то је најмањи проблем, нећемо устукнути пред Вучићем

Новаковић: Нека хапси, то је најмањи проблем, нећемо устукнути пред Вучићем

Н1 Инфо 24.12.2023
Борислав Новаковић из Народног покрета Србије изјавио је да када не постоје право и институције, "народ има право на побуну да одбрани достојанство". Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас, реагујући на протесте… »
Радосављевић: Опасна ситуација у Србији

Радосављевић: Опасна ситуација у Србији

Ал Јазеера 24.12.2023
Демонстранти у Београду покушали су у недјељу навечер ући у зграду Градске скупштине. Према демонстрантима је бачен сузавац, након што је разбијено стакло на вратима Скупштине. Седми је дан како се одржавају протести у главном… »
(ВИДЕО) Вучић: Никаква револуција није у току, изгредници ће бити приведени правди

(ВИДЕО) Вучић: Никаква револуција није у току, изгредници ће бити приведени правди

Н1 Инфо 24.12.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас, реагујући на протесте испред Скупштине града Београда и РИК-а, да "никаква револуција није у току у Београду". „Ништа од тога им неће поћи за руком, а ми морамо да се трудимо… »
Погледајте колико је људи заиста било испред скупштине (није 2.490)

Погледајте колико је људи заиста било испред скупштине (није 2.490)

Нова 24.12.2023
Рачуницу председника Србије Александра Вучића о томе колико се људи вечерас окупило на протесту испред РИК-а и Скупштине града поново су демантовали снимци из дрона. Губашев дрон пиц.твиттер.цом/јГлнУ837ЦГ — Даниел Букумировиц… »
Маринику Тепић држали испред врата РИК-а пола сата: „Полиција ми није дала да уђем по лек“

Маринику Тепић држали испред врата РИК-а пола сата: „Полиција ми није дала да уђем по лек“

Нова 24.12.2023
Посланица Странке слободе и правде Мариника Тепић већ седам дана штрајкује глађу, изјавила је да јој полиција није дала пола сата да уђе по лек у зграду РИК-а након што се обратила на вечерашњим протестима. Она се вечерас… »
Вучиц́: Не брините, никаква револуција није у току; Силеџије и насилници ц́е бити ухапшени

Вучиц́: Не брините, никаква револуција није у току; Силеџије и насилници ц́е бити ухапшени

Спутник 24.12.2023
"Грађани Србије, не брините, иако су сцене драматичне јер ми волимо свој град и не волимо да га неко руши, не брините, никаква револуција није у току", рекао је председник Србије Александар Вучиц́ коментаришуц́и покушај насилног… »
Демонстранти у Београду покушавају ући у Градску скупштину

Демонстранти у Београду покушавају ући у Градску скупштину

Ал Јазеера 24.12.2023
Демонстранти у Београду покушавају ући у зграду Градске скупштине. Према њима је бачен сузавац, након што је разбијено стакло на вратима Скупштине.… »
Маринковић: Врх државе је тај који урушава уставни поредак, Вучић демантује сам себе

Маринковић: Врх државе је тај који урушава уставни поредак, Вучић демантује сам себе

Н1 Инфо 24.12.2023
Универзитетски професор Танасије Маринковић, члан РИК-а, изјавио је да протест испред Скупштине града није револуција и да урушавање уставног поретка долази управо са врха државе. Навео је и да је председник Србије Александар… »
"Држава је јака, револуција није у току!" Вучић о сукобу демонстраната и жандармерије испред Скупштине Београда (фото)

"Држава је јака, револуција није у току!" Вучић о сукобу демонстраната и жандармерије испред Скупштине Београда (фото)

Мондо 24.12.2023
Председник Србије Александар Вучић обратио се јавности поводом инцидената на протесту листе "Србија против насиља" испред зграде Републичке изборне комисије (РИК) и Скупштине града Београда. Председник Србије Александар Вучић… »
Никакве револуције неће бити, ми нисмо навикли да нам неко руши кућу Председник Вучић о дивљању испред Скупштине

Никакве револуције неће бити, ми нисмо навикли да нам неко руши кућу Председник Вучић о дивљању испред Скупштине

Ало 24.12.2023
Председник Србије Алексндар Вучић истакао је да никаква револуција није у току, ништа од тога им неће поћи за руком. - Не брините грађани Србије. Иако су сцене драматичне, ми волимо своју земљу и град, нисмо навикли да нам неко… »
Тепић: Полиција ми није дала да уђем по лек, пола сата окретали главу

Н1 Инфо 24.12.2023
Посланица ССП Мариника Тепић, која већ данима штрајкује глађу, изјавила је да јој полиција није дала пола сата да уђе по лек у зграду РИК-а након што се обратила демонстрантима. Подсетимо, она штрајкује глађу већ седам дана и… »
Вучић: Грађани не треба да брину, никаква револуција није у току

Вучић: Грађани не треба да брину, никаква револуција није у току

РТК 24.12.2023
Присталице коалиције „Србија против насиља“ (СПН) који протестују вечерас на позив представника коалиције направили су прстен око зграде Скупштине града Београда и покушавају да пробију унутра. Испред улаза дошло је до гурања… »
Грађани, иако су сцене драматичне, не брините

Грађани, иако су сцене драматичне, не брините

Глас Западне Србије 24.12.2023
Председник Србије Александар Вучић обраћа се поводом покушаја насилног упада у Скупштину града Београда представника листе Србија против насиља. - Желим да вам кажем да не бринете, грађани. Сцене су драматичне, али ми смо… »

Недељник 24.12.2023
Посланица ССП Мариника Тепић, која већ данима штрајкује глађу, изјавила је да јој полиција није дала пола сата да уђе по лек у зграду РИК-а након што се обратила демонстрантима, Н1. „Потпуно је невероватно и срамотно што ме је… »
Опозиција покушава да насилно уђе у Скупштину града Београда, поломљена врата

Опозиција покушава да насилно уђе у Скупштину града Београда, поломљена врата

Посланици са листе Србија против насиља покушали су око 19 сати да уђу у зграду Скупштине града, али су им врата била закључана. Разбили су стакло на улазним вратима. Окупљени на протесту испред РИК-а, после обраћања лидера… »
Хаос испред Скупштине Града, полиција чека унутра

Хаос испред Скупштине Града, полиција чека унутра

Време 24.12.2023
Напето је испред Скупштине града, где маса људи предвођена опозиционим посланицима покушава да продре унутра. Како кажу – како би се обратили грађанима са балкона. Разбијено је стакло на улазним вратима, у згради је жандармерија… »
Вучић: Никаква револуција није у току

Вучић: Никаква револуција није у току

Вести онлине 24.12.2023
Председник Србије Александар Вучић изјавио је вечерас, реагујући на протесте испред Скупштине града Београда и РИК-а, да “никаква револуција није у току у Београду”. – Ништа од тога им неће поћи за руком, а ми морамо да се… »
Протест опозиције испред РИК-а: Окупљени покушавају да уђу у зграду Скупштине, полиција бацила бибер спреј (ФОТО)

Протест опозиције испред РИК-а: Окупљени покушавају да уђу у зграду Скупштине, полиција бацила бибер спреј (ФОТО)

Мој Нови Сад 24.12.2023
Присталице коалиције "Србија против насиља" (СПН) који протестују вечерас на позив представника коалиције направили су прстен око зграде Скупштине града Београда и покушавају да пробију унутра. Испред улаза дошло је до гурања… »
Полиција испрскала сузавцем неколико представника листе ‘Србија против насиља’

Полиција испрскала сузавцем неколико представника листе ‘Србија против насиља’

Радио сто плус 24.12.2023
Како јавља репортер агенције Бета, у Скупштину су мирно покушали да уђу Владимир Обрадовић, Александар Јовановић Ћута и Борислав Новаковић. Грађани већ неколико сати протестују испред Скупштине града Београда, на којој су… »

Нови магазин 24.12.2023
Посланица ССП Мариника Тепић, која већ данима штрајкује глађу, изјавила је да јој полиција није дала пола сата да уђе по лек у зграду РИК-а након што се обратила демонстрантима. Подсетимо, она штрајкује глађу већ седам дана и… »
Вучић: Нема никакве револуције у Београду, држава спремна да ухапси изгреднике

Вучић: Нема никакве револуције у Београду, држава спремна да ухапси изгреднике

Радио сто плус 24.12.2023
“Сцене су драматичне, јер ми нисмо навикли да нам неко ломи прозоре и кући. Али никаква револуција није у току и ништа од тога им неће поћи за руком. Трудимо се да лаганом реакцијом не повредимо неког од случајних демонстраната”… »
Избио физички сукоб учесника скупа Камера забележила немилу сцену испред Градске скупштине (видео)

Избио физички сукоб учесника скупа Камера забележила немилу сцену испред Градске скупштине (видео)

Ало 24.12.2023
Око 20 часова, дошло је до мањег физичког сукоба између учесника скупа "Србија против насиља". Конкретно, демонстранти су испред врата изгурали лице (маслинасто зелена јакна), које је покушало да их одврати од насилног упада у… »
Дарко Глишић - грађани желе наставак развоја и напретка наше земље

Дарко Глишић - грађани желе наставак развоја и напретка наше земље

Листа „Александар Вучић - Србија не сме да стане“ однела је победу на свим нивоима избора одржаним 17. децембра - најубедљивију на парламентарним, где има двоструко већи проценат од другопласиране коалиције, на покрајинским и… »

Вести дана »