Povezane vesti
Nestorović: Nećemo dozvoliti novi 5. oktobar u Srbiji
Politika 24.12.2023
Nosilac liste Mi - glas iz naroda Branimir Nestorović oglasio se na društvenoj mreži Iks i poručio da će taj pokret sutra doneti odluke povodom večerašnjeg napada na Skupštinu grada Beograda. Nestorović je nasilne proteste koje su predvodili… »
Nestorović posle napada na Skupštinu grada: Ovo je pokušaj Majdana, sve podseća na 2000. godinu
Politika 24.12.2023
Nosilac liste Mi - glas iz naroda Branimir Nestorović ocenio je da su napad na Skupštinu grada i pokušaj ulaska u tu instituciju samo uvertira u još veću eksalaciju nereda kako bi se u Srbiji sproveo Majdan, odnosno nasilna promena vlasti i… »
Nestorović o protestu opozicije: Izgleda kao scenario iz 2000. godine, rekao sam – Majdan
N1 Info 24.12.2023
Branimir Nestorović, nosilac liste "Mi - glas iz naroda", poručio je da će tokom sutrašnjeg dana njegov pokret razgovarati o, kako je rekao, "pokušaju Majdana u Beogradu", misleći na protest opozicije. „Šta može da se kaže na ovo? Šta sam… »
Nestorović: Mislim da će nasilje eskalirati
RTK 24.12.2023
Branimir Nestorović koji je na čelu liste „Mi – glas iz naroda“ prokomentarisao je za „Novosti“ demonstracije pristalica liste „Srbija protiv nasilja“ koje žele da nasilno upadnu u Skupštinu grada Beograda. Šta može da se kaže ovo… »
Nestorović: Pokušaj ponavljanja Majdana, mislim da će sutra nasilje eskalirati
Sputnik 24.12.2023
Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović rekao je da su večerašnje demonstracije opozicije u Beogradu "pokušaj Majdana iz 2000. godine" i ocenio da će nasilje sutra eskalirati. On je za Novosti rekao da je reč o istom scenariju kao… »
Nestorović o protestima opozicije: Pokušavaju da ponove Majdan, mislim da će sutra eskalirati
Euronews 24.12.2023
Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović rekao je da su večerašnje demonstracije opozicije u Beogradu "pokušaj Majdana iz 2000. godine" i ocenio da će nasilje sutra eskalirati. On je za Novosti rekao da je reč o istom scenariju kao za… »
Nestorović o demonstracijama: "Ovo izgleda kao scenario iz 2000. godine"
Telegraf 24.12.2023
"Ironično je da se lista koja se zove "Srbija protiv nasilja" služi nasilni metodama", rekao je Nestorović. Branimir Nestorović koji je na čelu liste "Mi - glas iz naroda" prokomentarisao je za "Novosti" demonstracije u Beogradu koje su u toku. "Šta… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 5 satijoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 5 satijoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 4 satijoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 6 satijoš 1 povezana

Dragan Milić osudio nasilje nad gradonačelnikom Niša: "Mržnja, bes i agresija nikada dobro doneli nisu"
Blic pre 6 satijoš 1 povezana