Повезане вести

Несторовић: Нећемо дозволити нови 5. октобар у Србији

Несторовић: Нећемо дозволити нови 5. октобар у Србији

Политика 24.12.2023
Носилац листе Ми - глас из народа Бранимир Несторовић огласио се на друштвеној мрежи Икс и поручио да ће тај покрет сутра донети одлуке поводом вечерашњег напада на Скупштину града Београда. Несторовић је насилне протесте које… »
Несторовић после напада на Скупштину града: Ово је покушај Мајдана, све подсећа на 2000. годину

Несторовић после напада на Скупштину града: Ово је покушај Мајдана, све подсећа на 2000. годину

Политика 24.12.2023
Носилац листе Ми - глас из народа Бранимир Несторовић оценио је да су напад на Скупштину града и покушај уласка у ту институцију само увертира у још већу ексалацију нереда како би се у Србији спровео Мајдан, односно насилна… »
Несторовић о протесту опозиције: Изгледа као сценарио из 2000. године, рекао сам – Мајдан

Несторовић о протесту опозиције: Изгледа као сценарио из 2000. године, рекао сам – Мајдан

Н1 Инфо 24.12.2023
Бранимир Несторовић, носилац листе "Ми - глас из народа", поручио је да ће током сутрашњег дана његов покрет разговарати о, како је рекао, "покушају Мајдана у Београду", мислећи на протест опозиције. „Шта може да се каже на… »
Несторовић: Мислим да ће насиље ескалирати

Несторовић: Мислим да ће насиље ескалирати

РТК 24.12.2023
Бранимир Несторовић који је на челу листе „Ми – глас из народа“ прокоментарисао је за „Новости“ демонстрације присталица листе „Србија против насиља“ које желе да насилно упадну у Скупштину града Београда. Шта може да се каже… »
Несторовиц́: Покушај понављања Мајдана, мислим да ц́е сутра насиље ескалирати

Несторовиц́: Покушај понављања Мајдана, мислим да ц́е сутра насиље ескалирати

Спутник 24.12.2023
Носилац листе "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовиц́ рекао је да су вечерашње демонстрације опозиције у Београду "покушај Мајдана из 2000. године" и оценио да ц́е насиље сутра ескалирати. Он је за Новости рекао да је реч о… »
Несторовић о протестима опозиције: Покушавају да понове Мајдан, мислим да ће сутра ескалирати

Несторовић о протестима опозиције: Покушавају да понове Мајдан, мислим да ће сутра ескалирати

Еуроневс 24.12.2023
Носилац листе "Ми - глас из народа" Бранимир Несторовић рекао је да су вечерашње демонстрације опозиције у Београду "покушај Мајдана из 2000. године" и оценио да ће насиље сутра ескалирати. Он је за Новости рекао да је реч о… »
Несторовић о демонстрацијама: "Ово изгледа као сценарио из 2000. године"

Несторовић о демонстрацијама: "Ово изгледа као сценарио из 2000. године"

Телеграф 24.12.2023
"Иронично је да се листа која се зове "Србија против насиља" служи насилни методама", рекао је Несторовић. Бранимир Несторовић који је на челу листе "Ми - глас из народа" прокоментарисао је за "Новости" демонстрације у Београду… »

Вести дана »