Повезане вести
ИСПОВЕСТ „Мислим да сам више пара зарађивао као кафански певач, него као звезда“: Власник хита „Црна голубице“, Славиша Вујић…
Нова 24.12.2023
У новој епизоди емисије "Исповест" своју животну причу испричао је Славиша Вујић. Певач Славиша Вујић је своју каријеру започео са само 13. година, крајем осамдесетих снимио је прву песму, а већ деведесетих и почетком… »
„У кафани сам завршио три факултета“: Исповест Славише Вујића гледајте вечерас у 20 часова на порталу Нова.рс
Нова 24.12.2023
Славиша Вујић је нови гост емисије "Исповест". Певач Славиша Вујић вечерас ће гостовати у емисији „ Исповест“ аутора и водитеља Немање Васиљевића. Вујић је своју каријеру започео осамдесетих година прошлог века, а већ крајем… »
Вести дана »
Нема најаве састанка Путина и Трампа до краја године: Песков открива шта кочи разговоре
Дневник пре 33 минутајош 25 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 18 минутајош 19 повезаних
Тела мушкарца и жене пронађена у стану у строгом центру града. Полиција расветљава околности под којима је смрт настала. Увиђај је у току.
Дневник пре 1 сатјош 17 повезаних
НБА: Победе Индијане, Финикса и Сан Антонија, Расел Вестбрук стигао до новог трипл-дабла у сезони
Данас пре 2 сатајош 16 повезаних