Povezane vesti
Vučić sa ambasadorom Rusije o protestu u Beogradu
Slobodna Evropa 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da se 25. decembra u Beogradu sastao sa ambasadorom Ruske Federacije (RF) Aleksandrom Bocan-Harčenkom. "Informisao sam ambasadora o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo učiniti sve da sačuvamo… »
Vučić se sastao sa Harčenkom, informisao ga o neredima u Beogradu u nedelju uveče
Insajder 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o neredima u Beogradu. 'Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo… »
Koju knjigu je ruski ambasador danas poklonio Vučiću?
Danas 25.12.2023
Ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko danas se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i na početku sastanka dao mu poklon. Ruski ambasador je, kako prenose mediji, Vučiću poklonio knjigu i to, može se reći, simboličnog naziva… »
Vučić sa Harčenkom o situaciji u Srbiji
Vesti online 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu. “Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio… »
Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom, informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu
Euronews 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu. "Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da… »
Vučić se sastao sa Harčenkom, informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu
Telegraf 25.12.2023
"Preneo sam ambasadoru želju da naša dva naroda dočekaju nastupajuće praznike i Novu godinu u miru i i blagostanju", naveo je Vučić. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom… »
Vesti dana »
MUP: Muškarac koji je odgurivao učesnike blokade doveden u policijsku stanicu
Euronews pre 1 satjoš 25 povezanih
Studenti u blokadi objavili sat koji otkucava do 27. januara uz poruku: Naljuti se čoveče
Beta pre 6 satijoš 8 povezanih
Upravo na Blic TV "u 85 odsto škola nastava se odvija potpuni normalno, situacija sa inspekcijom je šarena": Slavica Đukić Dejanović o gorućim temama u prosveti
Blic pre 33 minutajoš 20 povezanih
Partizan prvi put pobedio u Turskoj: Pogodio biser, a Blagojević video sve klince
Mondo pre 58 minutajoš 23 povezane
VMA: Jedna osoba povređena u požaru u Barajevu u teškom stanju, jedna puštena na kućno lečenje
NIN pre 7 satijoš 16 povezanih