Повезане вести
Вучић са амбасадором Русије о протесту у Београду
Слободна Европа 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је да се 25. децембра у Београду састао са амбасадором Руске Федерације (РФ) Александром Боцан-Харченком. "Информисао сам амбасадора о синоћним нередима у Београду и поновио да ћемо… »
Вучић се састао са Харченком, информисао га о нередима у Београду у недељу увече
Инсајдер 25.12.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком и информисао га о нередима у Београду. 'Информисао сам амбасадора Боцан-Харченка о синоћним нередима у Београду и… »
Коју књигу је руски амбасадор данас поклонио Вучићу?
Данас 25.12.2023
Руски амбасадор Александар Боцан Харченко данас се састао са председником Србије Александром Вучићем и на почетку састанка дао му поклон. Руски амбасадор је, како преносе медији, Вучићу поклонио књигу и то, може се рећи… »
Вучић са Харченком о ситуацији у Србији
Вести онлине 25.12.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком и информисао га о синоћним нередима у Београду. “Информисао сам амбасадора Боцан-Харченка о синоћним нередима у… »
Вучић се састао са Боцан-Харченком, информисао га о синоћним нередима у Београду
Еуроневс 25.12.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком и информисао га о синоћним нередима у Београду. "Информисао сам амбасадора Боцан-Харченка о синоћним нередима у… »
Вучић се састао са Харченком, информисао га о синоћним нередима у Београду
Телеграф 25.12.2023
"Пренео сам амбасадору жељу да наша два народа дочекају наступајуће празнике и Нову годину у миру и и благостању", навео је Вучић. Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације… »
Вести дана »

Дан жалости у Сремској Митровици: Повређени у стабилном стању, возачу аутобуса одређен притвор
НИН пре 2 сатајош 41 повезана

Хладно јутро, па плус 20 степени Ево какво нас време очекује сутра, могућа киша у овим деловима земље
Ало пре 32 минутајош 23 повезане

“Како је пруга Ниш-Димитровград поскупела са 268 на 502 милиона евра” – расправа у Скупштини Србије
Наиссус инфо пре 27 минутајош 18 повезаних

Пронађена мртва беба на Булевару цара Лазара, мајка превезена у Бетанију
НовиСад.цом пре 12 минутајош 17 повезаних