Povezane vesti

Vučić sa ambasadorom Rusije o protestu u Beogradu

Vučić sa ambasadorom Rusije o protestu u Beogradu

Slobodna Evropa 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da se 25. decembra u Beogradu sastao sa ambasadorom Ruske Federacije (RF) Aleksandrom Bocan-Harčenkom. "Informisao sam ambasadora o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo učiniti sve da sačuvamo… »
Vučić se sastao sa Harčenkom, informisao ga o neredima u Beogradu u nedelju uveče

Vučić se sastao sa Harčenkom, informisao ga o neredima u Beogradu u nedelju uveče

Insajder 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o neredima u Beogradu. 'Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo… »
Koju knjigu je ruski ambasador danas poklonio Vučiću?

Koju knjigu je ruski ambasador danas poklonio Vučiću?

Danas 25.12.2023
Ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko danas se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i na početku sastanka dao mu poklon. Ruski ambasador je, kako prenose mediji, Vučiću poklonio knjigu i to, može se reći, simboličnog naziva… »
Vučić sa Harčenkom o situaciji u Srbiji

Vučić sa Harčenkom o situaciji u Srbiji

Vesti online 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu. “Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio… »
Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom, informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu

Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom, informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu

Euronews 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu. "Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da… »
Vučić se sastao sa Harčenkom, informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu

Vučić se sastao sa Harčenkom, informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu

Telegraf 25.12.2023
"Preneo sam ambasadoru želju da naša dva naroda dočekaju nastupajuće praznike i Novu godinu u miru i i blagostanju", naveo je Vučić. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom… »

Vesti dana »