Повезане вести

Вучић са амбасадором Русије о протесту у Београду

Вучић са амбасадором Русије о протесту у Београду

Слободна Европа 25.12.2023
Председник Србије Александар Вучић објавио је да се 25. децембра у Београду састао са амбасадором Руске Федерације (РФ) Александром Боцан-Харченком. "Информисао сам амбасадора о синоћним нередима у Београду и поновио да ћемо… »
Вучић се састао са Харченком, информисао га о нередима у Београду у недељу увече

Вучић се састао са Харченком, информисао га о нередима у Београду у недељу увече

Инсајдер 25.12.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком и информисао га о нередима у Београду. 'Информисао сам амбасадора Боцан-Харченка о синоћним нередима у Београду и… »
Коју књигу је руски амбасадор данас поклонио Вучићу?

Коју књигу је руски амбасадор данас поклонио Вучићу?

Данас 25.12.2023
Руски амбасадор Александар Боцан Харченко данас се састао са председником Србије Александром Вучићем и на почетку састанка дао му поклон. Руски амбасадор је, како преносе медији, Вучићу поклонио књигу и то, може се рећи… »
Вучић са Харченком о ситуацији у Србији

Вучић са Харченком о ситуацији у Србији

Вести онлине 25.12.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком и информисао га о синоћним нередима у Београду. “Информисао сам амбасадора Боцан-Харченка о синоћним нередима у… »
Вучић се састао са Боцан-Харченком, информисао га о синоћним нередима у Београду

Вучић се састао са Боцан-Харченком, информисао га о синоћним нередима у Београду

Еуроневс 25.12.2023
Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације Александром Боцан-Харченком и информисао га о синоћним нередима у Београду. "Информисао сам амбасадора Боцан-Харченка о синоћним нередима у… »
Вучић се састао са Харченком, информисао га о синоћним нередима у Београду

Вучић се састао са Харченком, информисао га о синоћним нередима у Београду

Телеграф 25.12.2023
"Пренео сам амбасадору жељу да наша два народа дочекају наступајуће празнике и Нову годину у миру и и благостању", навео је Вучић. Председник Републике Србије Александар Вучић састао се са амбасадором Руске Федерације… »

Вести дана »