Povezane vesti
Vučić sa ambasadorom Rusije o protestu u Beogradu
Slobodna Evropa 25.12.2023
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je da se 25. decembra u Beogradu sastao sa ambasadorom Ruske Federacije (RF) Aleksandrom Bocan-Harčenkom. "Informisao sam ambasadora o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo učiniti sve da sačuvamo… »
Vučić se sastao sa Harčenkom, informisao ga o neredima u Beogradu u nedelju uveče
Insajder 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o neredima u Beogradu. 'Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da ćemo… »
Koju knjigu je ruski ambasador danas poklonio Vučiću?
Danas 25.12.2023
Ruski ambasador Aleksandar Bocan Harčenko danas se sastao sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i na početku sastanka dao mu poklon. Ruski ambasador je, kako prenose mediji, Vučiću poklonio knjigu i to, može se reći, simboličnog naziva… »
Vučić sa Harčenkom o situaciji u Srbiji
Vesti online 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu. “Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio… »
Vučić se sastao sa Bocan-Harčenkom, informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu
Euronews 25.12.2023
Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom i informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu. "Informisao sam ambasadora Bocan-Harčenka o sinoćnim neredima u Beogradu i ponovio da… »
Vučić se sastao sa Harčenkom, informisao ga o sinoćnim neredima u Beogradu
Telegraf 25.12.2023
"Preneo sam ambasadoru želju da naša dva naroda dočekaju nastupajuće praznike i Novu godinu u miru i i blagostanju", naveo je Vučić. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom… »
Vesti dana »

U ruskom napadu na Sumi povrijeđene 94 osobe dok SAD i Rusija vode pregovore u Saudijskoj Arabiji
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 16 povezanih

Vatrogasci našli tela oca (66) i ćerke (25) pored ulaznih vrata stana: Novi detalji tragedije koja se jutros dogodila u Lazarevcu
Nova pre 42 minutajoš 14 povezanih

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 2 satajoš 11 povezanih

Novi izraelski napadi na Pojas Gaze: Ubijene najmanje 23 osobe, među njima troje dece i njihovi roditelji
Kurir pre 6 minutajoš 10 povezanih

Ovog datuma stižu obilne padavine: Najnovije upozorenje RHMZ: Pljuštaće do kraja meseca, ima uslova i za nevreme sa grmljavinom
Blic pre 2 satajoš 11 povezanih