Повезане вести

„Овај концерт ми је донео седам килограма вишка“: Милица Павловић о свему што се дешавало иза кулиса великог спектакла

„Овај концерт ми је донео седам килограма вишка“: Милица Павловић о свему што се дешавало иза кулиса великог спектакла

Нова 25.12.2023
Милица Павловић је у суботу, 23.12.2023. године одржала концерт у Београду у оквиру турнеје "Лав". Концерт је отворила песмом „Богиња“, а цео спектакл је трајао више од три сата. Њој су се на бини придружили Саша Матић, Јелена… »
Имала сам проблеме на бини! Велики интервју Милице Павловић након Арене - Ево како је реаговала када се Карлеуша скинула

Имала сам проблеме на бини! Велики интервју Милице Павловић након Арене - Ево како је реаговала када се Карлеуша скинула

Мондо 25.12.2023
Милица Павловић после спектакуларног концерта у Арени отворила је душу и проговорила о каријери, заради, породици и колегама. Милица Павловић после спектакуларног концерта у Арени отворила је душу и проговорила о каријери… »
"Имала сам проблеме на бини!" Шок интервју Милице Павловић после спектакла у Арени: Ево какав јој се неочекивани пех десио

"Имала сам проблеме на бини!" Шок интервју Милице Павловић после спектакла у Арени: Ево какав јој се неочекивани пех десио

Курир 25.12.2023
Милица Павловић одржала је велики солистички концерт у Београду, а после три сата програма отворила је душу и проговорила о каријери, заради, породици и колегама. Прво нам је рекла да се осећа магично, а онда је све медијске… »

Вести дана »